A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Grünvald Attila: A legjobbunkat kell nyújtani

Balhátvédünk szerint a DVSC elleni siker mindenkinek örök emlék marad, vasárnap azonban a III. Kerület ellen (kezdés 13 órakor) is a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

- Érzelemdús héten vagytok túl, már ami a Debrecen elleni kupameccset jelenti. Milyen volt megélni ezt a meccset?

- Óriási élmény volt egy ilyen nagy múltú klub ellen játszani a kupában. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy a szerdai győzelem egy örökké emlékezetes pillanat marad a karrierünkben.

- Rengetegen buzdítottak titeket, a meccs után is hosszasan ünnepeltek a drukkerek. Milyen érzés volt ez?

 - A szurkolóknak óriási hálával tartozhatunk, nagyszerű hangulatot varázsoltak a Széktói Stadionba. Nem sokszor adatik meg, hogy az ember ilyen közönség előtt játszhasson, ez egy felemelő érzés volt. Köszönjük, hogy ilyen sokan kijöttek és buzdítottak minket!

- A Honvéd lesz majd jövő februárban a következő ellenfél, mit szóltatok a sorsoláshoz?

- Véleményem szerint mindenkit örömmel tölt el, hogy egy újabb NBI-es ellenfelet kaptunk. A Honvéd egy patinás klub, az ország meghatározó csapata. Élveznünk kell minden percet majd ezen az összecsapáson, illetve törekednünk a minél jobb eredményre.

- Újoncok csatája jön majd vasárnap a bajnokságban, milyen találkozóra számítasz a Kerület ellen?

- Mindenképpen egy nehéz mérkőzés lesz, nem számít, hogy a tabellán hol foglalnak helyet a csapatok. Erre az osztályra egyébként is jellemző, hogy bárki megverhet bárkit, így mindenképpen a legjobbunkat kell nyújtani.

- Tele van rutinos játékosokkal a Kerület, milyen ellenfélre számítasz?

 - Masszív és szervezett ellenfélre számítok, tele nagy nevű játékosokkal, akik bármikor el tudnak dönteni egy kiélezett meccset. Szabó István viszont jól felkészített minket minden eshetőségre, így bizakodva várjuk a meccset, remélhetőleg ismét szép számú közönség előtt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók