A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Grünvald Attila győzelemmel térne haza Monorról

A KTE HUFBAU vasárnap 14:30-kor Monoron kezdi meg a tavaszi szezon küzdelmeit, ahova a visszavágás reményében utazunk, hiszen ősszel a monoriak nyertek a Széktói Stadionban. Az már biztos, hogy új kapitánya lesz csapatunknak Grünvald Attila személyében.

Az őszi szezonban többen is viselték a karszalagot, a keret véglegessé válásával azonban erről is döntés született csapaton belül, mostantól te vagy a KTE csapatkapitánya. Mennyire lepett meg a dolog, illetve voltál-e már korábban cséká?

Természetesen meglepett, hogy én lettem a csapat kapitánya, főleg annak tudatában, hogy mindössze fél éve vagyok a KTE-nél. Ugyanakkor óriási megtiszteltetés és öröm ez számomra, hogy egy ilyen patinás klub kapitánya lehetek. Korábbi együttesemnél már voltak olyan mérkőzések, ahol én viselhettem a karszalagot, de első számú kapitány most vagyok először pályafutásom során.

Hosszú, 8 hetes felkészülésen vagytok túl. Miként láttad a téli munkát?

A felkészülésünk véleményem szerint jól sikerült, hosszú és kemény alapozáson vagyunk túl, de mindenképpen szükség volt erre, hiszen új edző érkezett a csapathoz, illetve több új játékost is be kellett építeni a csapatba. Meglátásom szerint az őszhöz képest sikerült előre lépnünk a játék minden elemében, bízom benne, hogy ez majd a tavaszi eredményeinken is látszódni fog.

A Monor ellen kellemetlen emlékeink lehetnek, hiszen legutóbb kikaptunk tőlük hazai pályán, téged ráadásul ki is állítottak. Milyen meccsre van most kilátás szerinted?

A Monor ellen egy kemény és nehéz mérkőzésre számítok, ellenfelünk egy masszív, szervezett csapat, de mindenképpen a három pontért utazunk hozzájuk. Az őszi meccsen kiállítottak az első félidőben, de az már a múlt, így most csak arra koncentrálok, hogy minél jobb játékkal segítsem a csapatot, hogy győzelemmel térhessünk haza.

Mivel lennél elégedett a tavasz végén?

A tavaszi szezonban szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni, minél több pontot gyűjteni, ezáltal feljebb lépni a tabellán. Meglátjuk május végén, hogy ez mire lesz elég.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók