A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Grünvald Attila szerint ezek a legnehezebb meccsek

A KTE HUFBAU vasárnap villanyfényes meccset játszhat a Széktói Stadionban, kicsit később kezdve, 18:00-kor fogadjuk majd a tervek szerint a Dunaharasztit. Ellenfelünk még nyeretlen, a tabella utolsó helyéről várják a találkozót, így kötelező lenne a három pont itthon tartása. A kupameccs után, illetve a bajnoki előtt balhátvédünket, Grünvald Attilát kérdeztük.

Andráshidán magabiztos játékkal jutott tovább a csapat, hogyan tekintenél vissza a meccsre?

Szerintem a sok utazás ellenére nagyon jól álltunk a meccshez, egyből az elején letámadtuk az ellenfelet, be akartuk bizonyítani, hogy nem véletlen van osztálykülönbség a csapatok között. Ez ki is jött, mindkét félidőben gólokat lőttünk, úgy álltunk hozzá a kupameccshez, ahogy az egy profi csapathoz illik.

Pénteken kerül sor a sorolásra. Neked milyen emlékeid vannak a kupában, illetve milyen forgatókönyvnek örülnél?

Én szeretnék minél magasabb osztályú ellenféllel találkozni a sorozatban, akik ellen sok néző előtt játszhatunk itthon egy jó meccset, akár a végén továbbjutást ünnepelve. Régi emlékeim vannak a kupában, még a Tisza Volán színeiben játszhattam a Vasas, illetve az akkor még NBI-es PMFC ellen.

Vasárnap a Dunaharaszti jön a Széktóiba, miként készültük a sereghajtó ellen?

Még a hét elején vagyunk, egyelőre kevesebb szó esett a Dunaharasztiról. Mindenki azt mondja, hogy ez egy kötelező mérkőzés számunkra, ezek szoktak a legnehezebbek lenni. Ettől függetlenül nincs más lehetőség, be kell húzni ezt a meccset, hogy tapadjunk az előttünk állókra.

Az látszik, hogy az ősz első felében találkoztunk szinte minden élcsapattal, most jönnek azok a meccsek, amikor mögöttünk álló ellenfelekkel találkozunk. Mit vársz az őszi szezon folytatásától?

Mi mindig csak a következő ellenfélre koncentrálunk, jelen esetben a Dunaharasztira, hiszen most ez a találkozó a legfontosabb. A pécsi vereségen kezdünk túllendülni, most már az a legfontosabb, hogy a következő feladatokat oldjuk meg sikerrel, minél több győzelmet begyűjtve.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók