A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gyermektornák, gálameccsek és koncert is lesz a kecskeméti foci napján

Immáron második alkalommal rendezik meg szeptember 6-án (pénteken) a Futball Éjszakáját, mely országos szinten 40-nél is több klub által biztosít programokat a labdarúgás szerelmeseinek. A Széktói Stadionban a kecskeméti foci napját is ünnepeljük a rendezvény keretein belül, hiszen minden helyi egyesület ott lesz. 

Gyermektornákkal indul a nap

A kecskeméti foci napján nem maradhatnak el az utánpótlás tornák, melyek több korosztályban is zajlanak majd a KTE LA, a KLC-KTE SI, az UFC Kecskemét és az SC Hírös-Ép részvételével. Az U11-es korosztály a Kocsis Sándor Emléktorna keretein belül versenyezhet, az Aranycsapat legendája idén ünnepelné 90. születésnapját. Párhuzamosan zajlik majd a Futball Éjszakája Kupa is, melyen a kecskeméti egyesületek U8, U9, U10 korosztályai vesznek részt. Nem maradnak ki a programokból az hölgyek, illetve a veteránok sem, akik szintén bemutatkoznak a nagyközönség előtt.

KTE – ScoreGoal "visszavágó" is lesz

18:45-től gálameccsekkel folytatódik az este, a Színész/Média, a Képviselők, a Sportvezetők, illetve a KTE Öregfiúk csapata is stoplist húznak majd, hogy egy baráti verseny során összemérjék tudásukat. Ezt egy Freestyle Show követi, Ujvári Izabella és Kvárta Mátyás mutathatja meg, hogy mennyire jóban is vannak a labdával. A labdarúgó programok zárásaként egy „nagypályás – kispályás” csatára is sor kerül, a KTE HUFBAU az SG Kecskemét Futsallal játszik barátságos gálameccset, ami egy visszavágónak is tekinthető. 2016 decemberében már összecsaptak a felek egy jótékonysági mérkőzésen, akkor „nagypályás” siker született.

Dj Kincses és a pøla zárja az estét

Az eredményhirdetéseket követően a zenés programok következnek, előbb Dj Kincses pörgeti a legjobb számokat, majd pøla koncert zárja az estét. A Barátok Köztből is ismert Prilebszki Norbi, illetve Tóth Marci igen sikeresen építi közös projektjét, erről tanúskodnak a pøla klipek nézettségi adatai. Pénteken Kecskeméten robbanthatnak a színpadon.

Rengeteg verseny és program várja a kilátogatókat

A tornák és gálameccsek mellett, rengeteg aktív programmal várjuk a labdarúgás szerelmeseit. A Nimród Footgolf Egyesület egy a stadionban felállított versenypályán népszerűsíti a sportágat, de Teqball verseny is lesz. Bárki kipróbálhatja magát 11-es rúgás, célba rúgás, illetve sprint- és dekázóverseny során is. A különböző programokra a helyszínen lehet majd jelentkezni.

A Game Pub Esport Bár is kitelepül a rendezvényre, így azok sem unatkoznak majd, akik inkább a virtuális világban zsebelnék be az Aranylabdát, emellett a Futball Shop és a Decathlon sátor is várja az érdeklődőket.

Program:

16:45: Megnyitó (stadion)

17:00: Futball Éjszakája Kupa (U8, U9, U10 korosztály, műfüves pálya)

17:00: Kocsis Sándor Emléktorna (U11, stadion)

18:30: Leány és veterán foci (stadion)

18:45: Gálameccsek a Színészek/Média, a Képviselők, a Sportvezetők és a KTE Öregfiúk csapatainak részvételével (stadion)

20:00: KTE HUFBAU – SG Kecskemét Futsal gálameccs, a „visszavágó” (stadion) 

20:30: Ujvári Izabella és Kvárta Mátyás Freestyle bemutatója (stadion)

20:45: Eredményhirdetés (stadion) 

21:00: Dj Kincses (stadion)

21:30: pøla koncert (stadion) 

A rendezvényre a belépés ingyenes! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók