A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Győrben zárunk le egy újabb periódust

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában az ETO FC Győr vendége lesz vasárnap 17 órakor a KTE HUFBAU az újabb válogatott szünet előtt. A győri együttes meglehetősen kiszámíthatatlan, de keretük alapján bárkit képesek legyőzni. 

Az ETO FC Győr egyelőre nagyon felemásan szerepel a bajnokságban, hiszen négy pontot szereztek például a Diósgyőr és a Vasas ellen, de kikaptak az Ajkától és a Siófoktól, illetve be kellett érniük a döntetlennel a Csákvár és Soroksár ellen is például. Legyőzni mindenesetre nem könnyű az ETO-t, hiszen tíz meccsükből csak kettőt vesztettek el, de legtöbbször döntetlent játszottak, így jelenleg a 11. helyen állnak. A KTE HUFBAU továbbra is jó formában van, Szabó István együttese már tíz tétmérkőzés óta veretlen. Idegenben ráadásul a Vasas, a DVTK és a Szolnok elleni is jó volt egy pontra a társaság, ez is azt mutatja, hogy a Kecskemét táblát elhagyva sem jönnek zavarba a lila-fehér futballisták, ezért is lehet 2. a KTE. Eltiltás miatt biztosan lesznek hiányzói a Kecskemétnek, Vágó Levente és Nagy Krisztián begyűjtötte ötödik sárga lapját. 

A múltban csak az NBI-ben találkoztak a csapatok, ahol 6 győri sikerre 5 kecskeméti jut 3 döntetlen mellett. Utoljára 2015 áprilisában éppen az ETO Parkban futottak össze a felek, a végeredmény 1-1-es döntetlen lett, ezt leszámítva egyébként minden alkalommal otthon tartotta a pontokat a Győr.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Egyelőre úgy tűnik, hogy kiszámíthatatlan csapat a Győr, de a játékosállomány alapján nagyon erős ellenfél. Két vereségük van összesen, tehát stabilak, hazai pályán roppant veszélyesek, a Vasast is legyőzték pár napja. Jelenleg is dolgozunk azon, hogyan tudunk eredményesek lenni. Sajnos sok sebből vérzünk, minket is megtizedelt ez a sűrű időszak. Ezt nem panaszként mondom, csak tényként említem, hiszen benne van ez is a futballban. Nehéz feladat előtt állunk, de megvan a megfelelő stratégiánk, amivel szeretnénk eredményesek lenni. Hazai pályán a Győr az esélyesebb, viszont bízom a saját csapatomban, mert hetek óta bizonyítják a fiúk, hogy jó állapotban vannak. Akik vasárnap lehetőséget kapnak, szintén nagy bizonyítási vággyal lépnek pályára. Bízom abban is, hogy meg tudjuk őrizni előkelő helyünket a tabellán.

Klausz László, az ETO FC Győr vezetőedzője: - Az elmúlt mérkőzésen nagyon a tudása alatt teljesített a csapat, szerencsére pár napon belül újra pályára lépünk, lehet javítani. Nagyon bízom benne, hogy az együttes másik arcát mutatja a Kecskemét ellen, és azt a formáját hozza, amit a Siófok előtt mutatott az elmúlt kilenc fordulóban.

Jegyinformáció:

Az ETO Parkban egységesen 1500 forintba kerülnek a jegyek a vendégszektorba, a 14 éven aluliak számára ingyenes a belépés. A vendégszektor és parkolója a Nagysándor József utcáról közelíthető meg.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók