A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Győzelemmel tértek vissza az öregfiúk

Pénteken újra összeállt a KTE öregfiúk csapata, Berki Zoltánéknak Szolnokon volt jelenése igen hosszú szünet után. Több sikeres időszak kedvencei gyűltek össze ezúttal is, és a végén 4-2-es sikernek örülhettek.

A Szolnoki MÁV meghívásának tettünk eleget, ezúttal a Fekete Zoltán, Botos Krisztián, Kovrig Ákos, Némedi Norbert, Lantos Henrik, Kormos László, Yannik Mbengono, Beto, Fütyű Illés, Virágh Ferenc, Csordás Csaba, Torbavecz József, Mojzes Róbert, Koncz Zsolt összetételben utaztak el a szomszédvári derbire. A találkozót végül 4-2-re nyerték meg a mieink Kormos kettő, illetve Lantos és Mojzes találataival.

Berki Zoltán csapatvezető értékelése: - Hosszú böjtölési időszak után végre hírverő meccset tudtunk játszani. Óriási szeretettel és tisztelettel fogadtak minket Szolnokon, villanyfényben játszhattunk a centerpályán. Legutóbb hazai környezetben legyőztük a Szolnokot, ez most is sikerült, hajtós kis meccs volt. Szeretnénk a jövőben is öregbíteni a két klub hírnevét, vannak terveink a jövőre nézve. Reméljük, hogy NBII-es meccsen is ez lesz a végeredmény!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók