A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Győztes főpróbát tartott a tartalékcsapat

NB III-as tartalékcsapatunk utolsó felkészülési mérkőzését vasárnap Dunaföldváron játszotta le, ahol Virágh Ferenc együttese végül 2-1-es sikerrel hangolt a közelgő bajnoki rajtra. 

Az első gólt Gondi szerezte fejjel, miután egy szabadrúgást jól csúsztatott meg fejjel, majd a folytatásban Horváth egy kapusról kipattanó átlövést segített a kapuba. A Dunaföldvár egy szöglet után szerezte meg szépítő gólját, kialakítva az 1-2-es végeredményt ezzel. 

Dunaföldvár - Kecskeméti TE II. 1-2

KTE: Ásós - Hatvani, Molnár M., Jászai-Deák, Szamosi, Ruzsa, Györgye, Kovács P., Gondi, Horváth M., Goretich. Csere: Cseh, Horváth Á., Szalai Sz., Kárpáti, Balis, Balla

Gólszerzőink: Gondi, Horváth M. 

Virágh Ferenc: – Érthetően nem voltunk frissek, de ez még most természetes. A játékon is meglátszott, különösen a támadások építésénél éreztem ezt. A mentalitásunk is inkább a második félidőben volt rendben, akkor viszont tényleg csapatként küzdöttünk. Kellett is a megfelelő tűz, mert ellenfelünk a második félidőben sokszor okozott gondot, nehezen tudtuk helyenként tartani a lépést velük Összességében elégedett vagyok ezzel együtt egy nagyon jó csapatot tudtunk legyőzni. 

A "kis" KTE július 30-án (vasárnap) kezdi meg szereplését az NB III. Dél-keleti csoportjában, ugyancsak egy tartalékcsapat ellen. Idegenben a Budapest Honvéd II. lesz ez ellenfél 11:00-kor. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók