A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gyűjtést szervezünk, mutassuk meg a KTE család erejét!

Az év végéhez közelítve klubunk fontosnak tartja, hogy segítsen a rászorulók számára is szebbé és könnyebbé tenni az ünnepeket. Felnőtt csapatunk és a KTE Labdarúgó Akadémia közös gyűjtést szervez, melyhez a játékosok és a stábtagok mellett a szülők és a szurkolók csatlakozását is örömmel vesszük.

Klubunk úgy döntött, hogy elsősorban mérettől függetlenül jó minőségű ruhákat, illetve játékokat fogunk gyűjteni, melyeket aztán a Medina Adománybolt segítségével juttatunk el azokra a helyekre, ahol igazán szükség van rájuk. Ebben lehetnek mesekönyvek, sportszerek, írószerek, vagy akár különböző babaholmik is. A gyűjtés december 16-ig tart, aki csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, az a Széktói Stadion főépületében (Csabay Géza körút 1/a) adhatja le bármikor adományait a portán. A gyűjtés végeztével a felajánlásokat egyben juttatjuk el partnerünkhöz.

Fogjunk össze, mutassuk meg a KTE család erejét!

Amit a Medináról tudni kell

A Medina a megye első adományboltja, hat éve van jelen Kecskemét életében. Ez idő alatt több száz segítségre szoruló család, a szociális ágazat munkatársai, továbbá adományozók bizalmát is elnyerték átlátható, lelkiismeretes munkájukkal. A gyűjtés után az adományok egy részét közvetlen ellenőrzött helyekre juttatják el, sokat pedig az adományboltban, jelképes árakon láthatnak majd viszont a felajánlók, sokan ugyanis nem kérnek segítséget, hanem akár gyermekeikkel kézen fogva vásárlási élményt keresnek és kapnak náluk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók