A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hadaró Valentin: Nehéz mérkőzés vár ránk

Hadaró Valentin a Szeged elleni bajnokin megszerezte első gólját lila-fehérben, és a lehető legjobbkor talált be tétmeccsen játékosunk. Balhátvédünk szerint vasárnap 17 órás kezdéssel Dorogon sem lesz könnyű dolgunk.  

– A Szeged elleni meccsen megszerezted első gólodat kecskeméti színekben, nem mellesleg jobbkor nem is jöhetett volna ez talán. Utána nagyon fölényesen sikerült behúzni a derbit, miért alakulhatott ez így?

– Kicsit idegesen kezdtünk, de az első gól megnyugtatta a csapatot, át is vettük az irányítást. Mondhatjuk, hogy ezúttal minden bejött. Egy közvetlen riválist tudtunk legyőzni, négy gólt lőni pedig sosem egyszerű feladat. A lehető legjobb pillanatokban találtunk be, az első gól után nagyon gyorsan jött a második is. Onnantól már úgy éreztem, hogy ezt a meccset biztosan megnyerjük. Utoljára pont a Szeged ellen találtam be a nyári edzőmeccsen, most újra sikerült. Nagyon örültem ennek a gólnak, sokat jelentett nekem. Áttört egy gátat is, mert már kicsit rá is voltam görcsölve, hogy mikor találok be végre. A lehetőségeim megvoltak, a mezőnymunkámmal meg vagyok elégedve, sikerült az őszi formámat visszanyerni. Már tényleg csak egy gól vagy egy gólpassz hiányzott nagyon.

– Mi dönthet itt a hajrában a riválisok között?

– Nagyon kicsi dolgokon múlik itt már az, hogy milyen eredmény születik egy mérkőzésen. Kaposváron volt szerencsém egy olyan sikert megélni, amire most is lehetőségünk van, ott csak a következő mérkőzéssel foglalkoztunk egész szezonban. Ezt a receptet követjük itt is. Az természetes, hogy látjuk magunk előtt a nagy lehetőséget, de semmit sem szabad túlgondolni. Ugyanúgy kell dolgozni az edzéseken, ahogy eddig, jelen esetben csak a Dorogra koncentrálva.

– A kiesés elől menekül a Dorog, itt a hajrában ezek a csapatok különösen veszélyesek lehetnek. Milyen mérkőzésre számítasz?

– A Dorognak nem úgy alakult eddig a tavasz, ahogy azt szerették volna, de ez nem vezethet félre minket. Az NBII-ben minden meccs nehéz, más-más okok miatt. A Szeged közvetlen riválisunk volt, de a Dorog élet-halál küzdelmet vív már, minden pontra szükségük van, minél hamarabb. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók