A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hadaró Valentin szerint az akarattal sosem lesz gond

Vasárnap 19 órakor a Budaörs lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban, a mérkőzés előtt Hadaró Valentinnal beszélgettünk várakozásairól.

-Milyen volt a nyaratok?

-Egy nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl, mely során a csapat végig jól edzett, ezt támasztják alá véleményem szerint az edzőmeccsek eredményei is. Ez egy visszaigazolás arra, hogy jó úton járunk. Nagyon remélem, hogy a bajnokságban is meg fog mutatkozni ez. Bizakodva várhatjuk az első fordulót, fel vagyunk arra készítve, hogy eredményesek legyünk az egész szezon során.

-A Budaörs milyen ellenfél lehet?

-Mindig a támadófocit erőltették, ebből érkezett vezetőedzőjük is korábbi játékosként. A filozófiájuk tényleg az, hogy próbálnak több gólt rúgni, mint amennyit kapnak. Ennek megfelelően egy nagyon jó mérkőzést várok.

-Nyáron 14-en érkeztetek új játékosként, de láthatóan gyorsan megtaláltátok az összhangot. Minek köszönhető ez?

-Nagyon jó a társaság, a sok érkező ellenére mindenki gyorsan megtalálta a helyét az öltözőben, a magam nevében is azt tudom mondani, hogy gyorsan beilleszkedtem. Egy-két nap után mindenkivel megvolt a közös a hang, ugyanabba az irányba húzunk, nagyon fontos, hogy ez a bajnokság során is megmaradjon.

-A várossal mennyire sikerült már megismerkedned?

-Nagyon jól érzem magam itt, a város szép, mostanra a családom is leköltözött hozzám, így minden a legnagyobb rendben van.

-Három hazai mérkőzéssel indul majd a szezon, ami extra motiváció is lehet. Hogy készültök erre a sorozatra?

-Mindenkin azt látom, hogy maximálisan arra fókuszál, hogy ebben a bajnokságban egy jó eredményt érjünk el. Alapvetően egy fiatal társaságról van szó, mindenkinek megvannak a céljai, így a motivációval és az akarattal egyetlen mérkőzésen sem lehet gond.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók