A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hajrában lőtt góllal dőlt el a szombati edzőmeccs

A Kecskeméti TE szombaton az újonc Dabas-Gyónt fogadta a Széktói Stadionban. A sokáig gól nélkül zajló meccsen, végül a hajrában született gól döntött a vendégek javára.

Az első félidőben főleg a mezőnyharc dominált, de mindkét csapat előtt adódott egy-egy komolyabb lehetőség. Kecskeméti részről az ifjú Szalai került ziccerbe, aki végül mellé tüzelt, míg a másik oldalon Kunságinak kellett bravúrt bemutatnia. A második félidőben is hasonló mederben csordogált a találkozó, ez nagyban a zord időjárásnak is köszönhető volt, így jobbára távoli lövéseket jegyezhettünk fel. A végén mégis született egy gól, egy jobbról érkező beadást Marsa vágott a kapuba (0-1).

Kecskeméti TE – Dabas-Gyón 0-1 (0-0)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Kunsági – Szabó G., Nánási, Urbán, Fehér, Szabó D., Peres, Szalai, Vladul, Babolek.

Kispad: Opauszki, Grünvald, Asztalos, Hegedűs, Hirman.

Gól: Marsa

Zoran Kuntics (KTE): Olyan csapattal álltunk ma fel, mellyel biztosan nem fogunk az első fordulóban. Mindenképpen szerettem volna több időt adni néhány játékosnak, illetve próbálgatni is őket, így például két fiatal, Szalai Józsi és Szabó Geri is kezdő volt. Nagyjából öt-hat nagyobb helyzetünk is volt ma, az ellenfélnek kettő, ebből egyet ők kihasználtak. Több játékoson már érezhető volt a fáradtság, ebből fakadóan nem mindenki volt a legjobb passzban, de az nem probléma, hogy egy edzőmeccset elveszítünk. Szabó Dávidot mindenképpen megemlíteném, nagyon elégedett voltam ma a játékával, pontosan ezt várom tőle.

Szerző: Nyitray András (fotó: Tóth Csaba/kesport.hu)

Média partnerek
Támogatók