A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hármat rúgtunk a kis Fradinak

Szombaton az FTC II. volt a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban. Első hazai edzőmeccsünkön – mely 3x30 perces volt – jó 60 percig dominálni tudtunk, az utolsó harmadban már inkább mezőnyben zajlott a játék.

A főleg fiatalokból álló FTC II. ellen jól kezdett csapatunk, gyakorlatilag a kezdősípszótól dominálni tudtunk, ami 17 perc után góllá is érett. Egy szép akció végén Ludasi tálalt Puskás elé, aki jobbal ki is lőtte a hosszút (1-0). A folytatásban is a Fradi kapuja előtt pattogott a labda, a 20. percben Gál lőtt fölé egy lecsorgó labdát, majd Tóth előtt adódott sansz, de nem találta el jól az ötösön a játékszert. A 33. percben hatalmas tűzijáték alakult ki a vendégek kapuja előtt, melynek végén Szalait rúgták meg, amiért büntető járt. A labda mögé Tóth állt, de a kapus hárítani tudott. Nem sokáig kellett azonban támadónknak szomorkodnia, a szöglet után ugyanis védőjét és a kapust megelőzve fejelt a kapuba (2-0). A 41. percben tovább növeltük előnyünket, ezúttal a végig aktívan és bátran futballozó Pantelisz cselezgetett a tizenhatoson belül, aminek újabb büntető lett a vége. A labda mögé ezúttal Károly állt, nem is hibázott (3-0). A második harmadban akár növelhettük is volna előnyünket, de Ludasi lövését védte a kapus, illetve Tóth ziccere is kimaradt. Az utolsó harmadra már mindkét együttes gyakorlatilag sort cserélt, jöttek a legfiatalabbak is, ekkor már inkább mezőnyben zajlott a játék, a végeredmény egy ferencvárosi büntetővel alakult ki (3-1).

KTE HUFBAU – FTC II. 3-1

Felkészülési mérkőzés, Széktói Stadion

KTE: Lékai – Puskás, Gál, Urbán, Grünvald, Asztalos, Ludasi, Károly, Tóth, Szalai J., Pantelisz

Csere: Mészáros (k), Szalai G., Fehér, Faragó, Bodor, Vágó, Tomisics, Daróczi, Hatvani, Edmilson, Gyarmati

Gólszerzőink: Puskás, Tóth, Károly

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU, vezetőedző): Egy jó csapattal találkoztunk ismét. Ahogy Jászberényben, úgy helyenként ma is jó játékot tudtunk nyújtani, domináltunk, főleg az első két etapban, amíg az alapcsapat volt a pályán. Szép akciókat vezettünk, helyzeteket alakítottunk ki, főleg nálunk volt a labda. Az utolsó harminc percben már nem ilyen volt a játék, ehhez persze hozzátartozik az is, hogy rengeteget cseréltünk, sok volt a fiatal is, nekik még idő kell. Kaptunk egy elkerülhető gólt büntetőből, de ma már csak egyet, ha így haladunk, akkor rendben leszünk hátul. A védelmünk kezd összeállni, a támadószekcióba még mindenképpen szeretnénk igazolni több játékost is.

A lefújást követően Tóth Ákost, a KTE HUFBAU sportigazgatóját is megkértük, hogy röviden foglalja össze, hogyan halad a csapatépítés:

„A keretünk kialakítása nagyon jól halad, a héten bejelentett igazolásokon kívül, további két labdarúgóval sikerült megállapodnunk, őket a jövő héten fogjuk bejelenteni. Mellettük azonban mindenképpen szükségünk lesz még két támadótípusú játékosra, akár szélsőre, akár belső ékre, ugyanis vélhetően az első fordulóban még nem számíthatunk Puskás Zolira és Constantinescu Mariusra." 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók