A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Három góllal vertük a Ceglédet

A KTE HUFBAU szerdán ötödik felkészülési mérkőzését játszotta Cegléden. A hatalmas szélben rendezett meccsen az első félidőben büntetőből szereztük meg a vezetést, majd fordulás után újabb két találattal tettük magabiztossá győzelmünket.

Nem sokat kellett várni kezdés után az első kecskeméti lehetőségekre, a 4. minutumban egy lecsorgó labdát Szalai Gábor bombázott kapura 15-ről, majd a 10. percben Károly próbálkozott szabadrúgásból, de a hazai hálóőr a helyén volt. Jó húsz perc elteltével a ceglédiek előtt is adódott két sansz, de Kunsági eszén nem tudtak túljárni. A félidő hajrájában fokozódott nyomásunk, Babolek és Grünvald azonban még nem tudott betalálni. A 37. percben aztán Károly harcolt ki egy büntetőt, amit Vágó magabiztosan értékesített is (0-1). Az utolsó percekben ugyan szabadrúgásból közel jártak az egyenlítéshez a hazaiak, ám az eredmény már nem változott.

A második félidőben uraltuk a játékot, a Cegléd kevés alkalommal tudott eljutni a kapunkig, helyzeteket nem is igazán tudtak kialakítani. Alig öt perc elteltével ráadásul növeltük előnyünket, amikor Károly a saját maga által kiharcolt szabadrúgást a léc alá tekerte 18 méterről (0-2). A küzdelmesebb második félidőben nem forgott veszélyben vezetésünk, helyenként formás akciókkal is megbontottuk a hazai reteszt. A végeredmény végül a 67. percben alakult ki, Vágó parádés átlövésénél tehetetlen volt a kapus (0-3).

A KTE HUFBAU legközelebb szombaton 12:00-kor a Pilist fogadja a Széktói műfüves pályáján.

Ceglédi VSE – KTE HUFBAU 0-3 (0-1)

KTE: Kunsági – Polyák, Asztalos, Urbán, Grünvald, Szalai G., Vágó, Károly, Peres, Babolek, Szalai J.

Csere: Mészáros, Tamaskó, Fehér, Daróczi, Faragó, Hirman, Edmilson, Hegedűs

Gól: Vágó 2, Károly

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Az eredmény most önmagáért beszél, a Cegléd egy jó csapat, ilyen benyomást is keltettek. A legnagyobb érték ebben a 3-0-os sikerben, hogy most sem kaptunk gólt, ez nálam különösen fontos. Sokkal jobban néztünk ki, mint legutóbb Makón, most azt kell valahogy belőni, hogy ne legyen ekkora ingadozás a meccsek közt. Szombaton csak a fiatalok játékát lehetett pozitívan értékelni, de most jól néztünk ki, támadásban és védekezésben is szervezettek voltunk, főleg a védekezés megszervezése tetszett nagyon. A kezdőben két fiatal is helyet kapott Szalai Gabi és Szalai Józsi személyében, mindketten remekül megoldották a feladatukat. Szép góljaink mellett több kidolgozott akciónk is volt, úgyhogy összességében elégedett vagyok. A cél persze az, hogy a következő meccseken is ilyen teljesítményt nyújtsunk, akkor a bajnokság kezdetére jól fogunk kinézni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók