A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Három távozó

A KTE HUFBAU keretében három változás is történt a bajnoki rajt előtt, mindhárom esetben távozókról tudtunk ezúttal beszámolni. Szalai Józsefet visszarendelte klubja, Madarász Bencével közös megegyezéssel bontottunk szerződést, míg Hatvani Dániel felnőtt tapasztalatot gyűjthet.

A saját nevelésű Szalai József nyáron kölcsönben tért hozzánk vissza a Vasastól, akkor a megállapodás értelmében a teljes szezonra. A két klub egyezségében azonban szerepelt a kölcsönszerződések során megszokott passzus, miszerint a Vasas a téli átigazolási időszakban élhet a visszahívás jogával. Ezt az angyalföldiek meg is tették, így játékosunknak távoznia kell. A 19 esztendős csatár ősszel kilenc bajnoki meccsen egy gólt lőtt, míg a kupában háromszor a Felsőzsolca, egyszer a DVSC kapuját vette be. 

A védelem jobb oldalán bevethető Madarász Bence nyáron Iváncsáról igazolt hozzánk, és bár a szezon elején még a kezdőcsapatban kapott helyet, az ősz második felére kiszorult, kevés játékperc jutott neki. Tóth Dávid érkezése után tovább bővült a jobb oldalon bevethető játékosok száma, így a Madarász Bencével közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

A 18 esztendős Hatvani Dániel már második éve tartozik a KTE HUFBAU felnőtt keretéhez, a tavalyi szezonban egy MOL Magyar Kupa meccsen mutatkozott be a Kisvárda ellen. Saját nevelésű középpályásunk tavasszal a Szegedi VSE színeiben gyűjthetett további felnőtt rutint, majd nyártól Szabó István és a szakmai stáb számított rá. Hatvani két alkalommal a másodosztályban is pályára léphetett, most azonban további fejlődése érdekében, a játékossal közösen döntve újabb felnőtt kihívás várhat rá az NBIII-as FC Dabas színeiben. 2003-as születésű játékosként jövőre még a „fiatalszabálynak” is megfelel játékosunk, így természetesen nem szakad el tőlünk, részben továbbra is Kecskeméten készülhet majd, a nyári felkészülést pedig újra itt kezdheti meg.

Mindhárom játékosnak sok sikert kívánunk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók