A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Háromesélyes meccset várnak az edzők

Vasárnap 13:00-kor utolsó tétmeccsünket vívjuk ebben az évben, ellenfelünk a Rákosmente KSK lesz a Széktói Stadionban. A találkozó esélyeit hasonlóan látják a vezetőedzők.

Farkas István (KTE HUFBAU):

„Mint tudjuk, nem úgy sikerült a „tavaszi” rajtunk, ahogy azt elterveztük, ezen mindenképpen javítanunk kell. Az ellenfelet ismerjük, már játszottunk velük idén. Akkor 2-0-ra is vezettünk, végül visszajöttek 2-2-re, abszolút fordulatos meccs volt. Én most is háromesélyes meccsre számítok. A srácoktól csak a győzelem elfogadható viszont jelen helyzetben, ennek szellemében kell pályára lépniük. Bízom bennük, de az is biztos, hogy olyan tizenegy fog pályára lépni, mely átérzi a klub helyzetét, és mindent alárendel a sikernek.”

Gálvölgyi István (RKSK):

„Közel azonos képességű csapatokról van szó, azzal tisztában vagyunk, hogy a Kecskemét egy jó játékosállománnyal rendelkezik. Nehéz találkozóra számítunk, de szeretnénk jól zárni, mert sajnos az utolsó két mérkőzésünkön nem szerepeltünk jól. Nyilván szeretne szépen búcsúzni a hazai csapat is, de véleményem szerint egy jó meccs alakulhat így ki, melyen bármi megtörténhet.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók