A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Háromoldalú egyeztetés a Városházán

Csütörtökön a kecskeméti Városházán zajlott háromoldalú egyeztetés, melyen klubunk mellett az MLSZ és a városvezetés képviseltette magát.

A találkozón Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, dr. Szeberényi Gyula Tamás sportért felelős alpolgármester, dr. Salacz László országgyűlési képviselő mellett Vígh László, az MLSZ Infrastruktúra igazgatója, Losonczy László, az MLSZ BKMI igazgatója és dr. Mucsányi Márton a TAO osztály ügyintézője vett részt klubvezetésünk mellett.

Az egyeztetésen Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, minőségi lépéseket szeretne támogatni a sportban a következő években, melyre megérett a város azok után, hogy ipari és gazdasági központtá vált. A stabil tulajdonosi és támogatói háttér alapján a kosárlabda és a labdarúgás lehet a két kiemelt sportága a városnak, így ezeken a területen szeretnék elsősorban segíteni a fejlődést szakmailag és infrastrukturális szinten is.

Klubunk célja egyértelműen a feljutás és az NBII-es szereplés kiharcolása lesz ebben a szezonban, így az infrastruktúra is fontos téma, hiszen a magasabb osztály magasabb követelményekkel is járna, amiről Vígh László részletes tájékoztatást adott minden felmerülő kérdés kapcsán.

Az egyeztetésen elhangzott, a klub három éve kezdte meg a jelenlegi tulajdonosi és támogatói háttérrel az építkezést, a cél továbbra is az, hogy a KTE hagyományaihoz méltó, legalább másodosztályú csapat legyen Kecskeméten, mely az akadémisták számára is vonzó jövőképet nyújthat szakmai és infrastrukturális szempontból is.

A résztvevők abban maradtak, hogy hamarosan újabb egyeztetésekre kerül sor az infrastruktúra-fejlesztés témájában.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók