A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hasonlóan látták az edzők

A Dabas-Gyón – KTE HUFBAU (1-0) bajnokit követően a két trénert kértük fel egy értékelésre. Aczél Zoltán szerint a meccs utolsó harmadát maguknak tették nehézzé, Farkas István csak ebben az időszakban látta futballozni a csapatot.

Aczél Zoltán (Dabas-Gyón):

„Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Ellentétes félidőket láttam ma, az elsőben abszolút simán vezettünk 1-0-ra, talán jobb koncentrációval lehetett volna ez több is. Többet birtokoltunk a labdát, párharcokban kevesebbet nyertünk annál, mint amit szerettem volna, de az általam nagyon jónak tartott Kecskemétet nem engedtük helyzetbe kerülni. A második félidőt is úgy kezdtük, ahogy szerettem volna, ott megrúghattuk volna az újabb góljainkat, de rosszul oldottuk meg a létszámfölényes szituációkat. A 65. perctől kezdve viszont elképesztően gyenge volt, amit műveltünk, ez dicséret a Kecskemétre nézve is, mert minden mindegy alapon ránk jöttek. Ezt nagyjából nagy helyzet nélkül kontrolláltuk, kivéve a 92. percben, mert ott kiegyenlíthetett volna a Kecskemét, ha nincs az a bravúr. A helyzetek alapján azt hiszem megérdemelten nyertünk, de ezt a végén nagyon nehézzé tettük magunknak.”

Farkas István (KTE HUFBAU):

„Mindenekelőtt gratulálok a hazai csapatnak! Teljesen más arcukat mutatták, mint az első fordulóban, rengeteget fejlődtek, tudatosan futballoztak. Igazából külön választanám első 60 percet, illetve az utolsó 30-at. Véleményem szerint mi az első periódusban nem futballoztunk, nem volt meg a megfelelő futómennyiség. Ahogy egész idényben, úgy most is akadozott a támadójátékunk, nem értünk fel a labdákra, és kaptunk egy gólt pontrúgásból, ami a másik problémánk volt egész ősszel. Az utolsó félórában érdekes módon elkezdtünk futballozni, voltak lehetőségeink, a 92. percben akár egy pontot meg is menthettünk volna.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók