A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hazai rangadó jön a Paks ellen

Péntek este 20:00-kor a forduló nyitómeccsét vívja csapatunk a Széktói Stadionban a Paksi FC ellen, a 29. forduló veszi már kezdetét a dobogósok csatájával.

Közös a két csapatban, hogy kifejezetten jó formát mutatnak már hetek óta. Amióta Bognár György visszatért a paksi kispadra, csapata szárnyal, kilenc meccsből hetet nyert meg. Visszatért a tolnaiakra korábban jellemző, gólerős játék is, csupán egyszer nem találtak a kapuba a régi-új tréner irányítása alatt, egyébként két találat alatt nem állt meg a támadógépezet. Ennek a harcmodornak Varga Barnabás a kulcsfigurája, aki 23 találatnál tart, nem véletlenül mutatkozott be a válogatottban sem. A Paks kerete szokás szerint magyar játékosokra épül idén is, tele korábbi vagy jelenleg válogatottakkal, a fiatalság és a rutin kitűnő kombinációjával.

Szabó István együttese sem panaszkodhat a formára, hiszen tavasszal csak egyszer maradt pont nélkül, utóbbi hét meccséből hatot nyert meg. Vezetőedzőnknek továbbra is kellemes gondjai vannak, hiszen sem sérülés, sem eltiltás nem nehezíti a dolgát. A két együttes kétszer találkozott már a szezonban, tavaly a Széktói Stadionban 3-1-es kecskeméti siker született, míg a paksi visszavágón nehéz időjárási körülmények között 0-0-os döntetlent játszottak a csapatok. A két együttes között jelenleg hét pont a különbség a mieink javára, így a dobogós álmok szempontjából kulcsfontosságú találkozó következik.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Küzdelmes találkozóra számítok, a Kisvárda ellen is személyesen néztem meg a Paksot. Rá tudják erőltetni akaratukat az ellenfélre, amit természetesen mi nem szeretnénk, fel kell készülnünk viszont minden lehetőségre. Bízom benne, hogy tudunk ötletesen, gyorsan és kombinatívan játszani és az erősségeiket gyengíteni, esetleg a saját hiányosságaikat felnagyítani közben. Nem volt teljes hetünk most, de így sem vagyok elégedetlen az elvégzett munkával. A Pakssal tulajdonképpen egyszer játszottunk idén, mert a legutóbbit azt nehéz lenne futballmérkőzésnek nevezni. Mindenki teszi a dolgát, tesz a csapat sikeréért, a játékosok nagyon motiváltak, így bízom benne, hogy pontot, pontokat tudunk itthon tartani.

Szurkolói információk 

A mérkőzésre nagy tempóban fogynak a jegyek, így aki még nem tette, feltétlen vegye meg belépőjét a jegymester.hu oldalon. A Ferencváros elleni mérkőzésre a megvásárolt Paks jegyekkel garantált elővételes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk drukkereinknek, így jegyüket őrizzék meg.

A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

A mérkőzés napján 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében.

Jegyárak a Paks ellen (normál kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

„B” lelátó:

Normál: 1.500 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók