A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hegedűs Martin érkezik a Szeged-Grosicstól

Negyedik új játékosunk a bajnok Szeged-Grosicstól érkezik hozzánk, Hegedűs Martin személyében egy középpályán bevethető, főleg a támadások segítésében hasznos játékost igazoltunk.

Hegedűs Martin és dr. Filus Andor

A 22 esztendős játékos Salgótarjánban ismerkedett meg a futball alapjaival, majd egészen fiatalon, már 2009-ben a Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia növendéke lett. Az utánpótlást végigjárva jutott el a felnőtt csapatig, a 2014/2015-ös szezonban mutatkozott be az NBII-ben, 12 meccsen 2 gólt szerzett az idény során. Fiatal kora ellenére továbbra is megkapta az esélyt a másodosztályban, majd az NBIII-ba is követte csapatát a kiesés után. A bajnoki címhez 15 meccsen 3 gólt tett hozzá.

Hegedűs Martin motiváltan áll a kecskeméti kihívások elé:

„Elég régóta Gyulán futballoztam már, az akadémiát követően négy esztendőt töltöttem a felnőtt csapatnál. Ebben az időszakban időnként több, időnként kevesebb esélyt kaptam a bizonyításra, most úgy éreztem, hogy kell egy váltás a karrieremben. Már most úgy látom, hogy jó döntést hoztam, tetszenek a kecskeméti körülmények, nem mellesleg egy nagy múltú klubhoz igazolhattam, ami külön motiváció számomra. Az lenne persze a legjobb, ha innen még felfelé is tudnánk lépni.”

Hegedűs Martin statisztikái:

NBII: 31 meccs/4 gól

NBIII: 15 meccs/3 gól

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók