A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hétfőn elkezdődnek az edzések

Az enyhítéseknek köszönhetően május 4-től újra lehetőség van edzések szervezésére, ennek megfelelően a héten a szükséges egyeztetések és előkészületek zajlottak klubunk részéről. Miután minden akadály elhárult, hétfőn munkába állhat a csapat. 

Gombos Zsolt vezetőedző egyelőre úgy állította össze a programot, hogy a tavalyi felkészülési időszakkal, illetve bajnoki kezdéssel számolt, ezt természetesen az MLSZ felülírhatja még azzal, hogyha nem augusztus elején indulnak el a következő szezon küzdelmei. Ennek megfelelően májusban végig edzésben lesz a keret, de részben megmaradnak az online edzések is.

„Természetesen várják a fiúk az edzéseket, mivel eddig két részből állt a munka, futásból és erősítésből. Ezt nem szinten tartásnak nevezném, inkább erőnléti fejlesztésnek, de nagyon monoton munka, hiányzott a labda, ez derült ki a srácokkal történő beszélgetésekből is. Nyilván nem lesz még minden olyan, mint amit eddig megszoktunk, több új szabályt is bevezetünk házon belül, de az már mindenképpen jó, hogy el tudjuk kezdeni. Jó erőben van egyébként mindenki, kontroll alatt volt a társaság, a visszajelzések, illetve a játékosok által megküldött adatok is ezt támasztják alá. Biztosan tudom, hogy NBII-ben sem zajlott mindenhol olyan felügyelet mellett ebben az időszakban a munka, ahogy nálunk, néhány helyen egyszerűen a játékosokra bízták, hogy tartsák formában magukat. Nekiállunk, meglátjuk meddig csináljuk, de minimum 3 hétig biztosan, ha nem tolódik a bajnokság kezdése. Ha most is augusztus elején lesz rajt, akkor júniusban kapnak 3 hét pihenőt a játékosok, hiszen becsülettel dolgoztak a mögöttünk hagyott időszakban is. Ami biztos, mindent úgy alakítunk, hogy egy 6 hetes felkészülés álljon rendelkezésünkre. Részben megmaradnak az online edzések is, ha napi kettőt edzünk, akkor a délutáni erőnléti munka továbbra is ebben a formában zajlik majd, hogy az utánpótlással ne egy időben dolgozzunk.”

A KTE HUFBAU edzései zártkapusak lesznek. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók