A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hétközi fordulóra készül a KTE II.

Szerdán már folytatódik is a bajnokság a KTE II. számára, hiszen tartalékcsapatunk hazai pályán a Szolnokot fogadja majd a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A Szolnok ugyan a tavalyi szezonban még az NB II-ben szerepelt, de a kiesés után gyakorlatilag teljesen átalakult a gárda, és ez egyelőre az eredményeken is erősen érezhető. A MÁV kettő győzelem mellett hét vereséget számol, és jelenleg csak a 17. helyen áll a tabellán. Gyakorlatilag ugyanezt a teljesítményt tudja felmutatni a „kis” KTE is, a Szolnok csak gólkülönbségének köszönhetően áll jobban a mieinknél.

Mindkét gárda szoros vereséggel hangolt a szerdai meccsre, a Szolnok az Újpest II-től, míg a KTE II. a Majostól kapott ki 1-0-ra. A tabella alapján „hatpontos” rangadó következik, tisztában vannak ezzel Szabó Tiborék is.

– Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Fiatal csapatunknak több szempontból is nagy feladat minden találkozó, hiszen egyrészt rutint kell szerezniük a játékosoknak, másrészt hiába vannak esetleg visszajátszók, alkalmazkodni kell ahhoz a helyzethez is, hogy velük nem tudunk együtt edzeni, ez a csapatjátékra is hatással van. Erről szól azonban egy tartalékcsapat élete, ennek a szerepnek próbálunk megfelelni, illetve ehhez alkalmazkodni. Most jön egy rendkívül fontos mérkőzés mindkét csapat szempontjából, bízom benne, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot – mondta Szabó Tibor.

A mérkőzés 16:00-kor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés szokás szerint ingyenes.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók