A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hétközi meccsen fogadjuk az ESMTK-t

Szerdán már folytatódik is az NBIII. közép csoportja, hiszen a 29. fordulót rendezik a bajnokságban. A KTE HUFBAU az ESMTK-t fogadja zárt kapuk mögött a Széktói Stadionban 18:00-kor.

Az ESMTK stabil középcsapatnak számít a bajnokságban, a mérkőzést a 7. pozícióból várják. Ellenfelünk tavasszal nem szerepelt eddig kirobbanó formában, hiszen két-két győzelem és döntetlen mellett, három vereséget számolnak, legutóbb Szekszárdon játszottak 0-0-os döntetlent. Az ESMTK ezzel együtt egy olyan csapat, mely képes volt már meglepetéseket is okozni, ebben bíznak most is.

Turi Zoltán (ESMTK): - Nem volt kihegyezve külön a munkánk a Kecskemétre, ezúttal mindenkinek két nap állt rendelkezésre arra, hogy felkészüljön a következő megmérettetésre. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani idegenben, illetve ponttal, vagy pontokkal távozni Kecskemétről.

Kecskeméti szempontból jó szívvel gondolhatunk vissza az őszi mérkőzésre, hiszen Pesterzsébeten 2-0-ra nyerni tudtunk, ezzel az eredménnyel most is mindenki elégedett lenne. Az utóbbi két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, hiszen a Szekszárd elleni döntetlent egy monori vereség követte, ami egy 15 mérkőzéses veretlenségi sorozatot zárt le. A szerdai mérkőzés ugyanakkor esélyt jelenthet arra, hogy egy új szériát építsünk.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): - Csalódottak vagyunk most természetesen, a stáb, a játékosok és a klub is egy vesztes meccs után. A fejekben próbáltunk rendet rakni, sokat beszélgettünk, mindenki átérzi a hátralévő mérkőzések súlyát és fontosságát. Egyértelműen csak a győzelem elfogadható, ami úgy gondolom, hogy sikerülni is fog!

A mérkőzésről élőképes közvetítéssel jelenetkezünk, emellett nem marad el a szokásos, szöveges eseménykövetés sem Twitter oldalunkon.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók