A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hiába vezetett háromszor a tartalékcsapat

Az NB III. dél-keleti csoport 26. fordulójában a KTE II. a Pénzügyőrt fogadta a Műkertvárosban. A fiatalok háromszor is vezettek, de végül be kellett érniük az egy ponttal az alsóházi rangadón.

Jól indult a mérkőzés, hiszen Zoltán Rafael már a 4. percben bevette a vendég kaput, erre viszont még az első negyedórában válaszolt Rácz góljával a Pénzügyőr. A félidőre így is előnnyel mehetett csapatunk, miután Szendrei volt eredményes. A 65. percben korábbi játékosunk, Tóth Dávid egalizált, majd a 71. percben Jászai-Deák jutott a kiállítás sorsára. Nagy csatát hozott így az utolsó negyedóra, de a 79. percben Szendrei újra előnyt tudott kiharcolni. Nem sikerült ezt megőrizni, mert a 90. percben Bene révén egy pontot megmentettek a vendégek.

– Kemény és párharcokkal teli mérkőzést játszottunk a harcias Pénzügyőr csapatával. Ellenfelünk hosszú labdái miatt sokat töltöttünk védekezéssel ugyanakkor rendkívül jól mentünk át támadásba. Ez gólokban is megmutatkozott. Háromszor vezettünk a mérkőzésen, mégsem nyertünk s ez elszomorít. Sajnos követtünk el buta hibákat védekezésben, vagy a labdakihozatalokban, ezt büntette ellenfelünk. Ennek ellenére minden dicséret megilleti a játékosaimat, végig küzdöttek, a kiállítás után is meg tudtunk újulni, de összességében igazságos a pontosztozkodás – értékelt Virágh Ferenc.

A forduló zárása után maradt a 13. helyen együttesünk, de már ugyanúgy 25 ponttal rendelkeznek a fiatalok, mint a már bennmaradó Martfű. A következő körben Monorra látogatunk vasárnap 17:00-os kezdéssel.

Kecskeméti TE II. – Pénzügyőr 3-3 (2-1)

KTE II.: Cseh – Hatvani, Artner (Goretich 62.), Zoltán (Horváth Á. 81.), Györgye (Bodor 62.), Kovács K., Polyák, Jászai-Deák, Molnár M., Szamosi, Szendrei. Vezetőedző: Virágh Ferenc

PSE: Molnár D. – Tóth K. (Simon 80.), Balázs, Tóth D., stoiacovici, Rácz (Jeránek 58.), Farkas B., Gajda, Zöld (Kövér 66.), Bene, Megyeri (Bánki 66.). Vezetőedző: seres Zsolt

Gól: Zoltán (4.), Szendrei (29., 79.) ill. Rácz (12.), Tóth D. (65.), Bene (90.)

Kiállítva: Jászai-Deák (71.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók