A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hiába vezettünk, kikaptunk Monoron

A KTE HUFBAU vasárnap Monoron kezdte a tavaszi szezon küzdelmeit. Bár jó kezdés után, Kéri révén a vezetést is megszereztük, a hazaiak előbb egy szabadrúgásból egyenlítettek, majd a végén Szerencsi kapáslövésével a győzelmet is kiharcolták.

A meccset hazaiak kezdték jobban, gyorsan eljutottak egy lesgólig, majd egy nem sokkal mellé szálló fejessel is veszélyeztettek. Az első tíz percben ezzel együtt nekünk is adódott két ígéretes sanszunk, de ezeket nem tudtuk lövéssel lezárni. Az első negyedóra végén mindkét kapusnak akadta dolga, Kunságinak egy éles szögből leadott lövést kellett fognia, míg a másik oldalon Kéri lőtt ballal tizenhatról, de Bozsó szögletre tolta ezt. A 21. percben megszereztük a vezetést, Grünvald beadására érkezett Kéri, majd ballal a bal alsóba lőtt (0-1). A folytatásban akár meg is duplázhattuk volna az előnyt, de Tóth csúsztatása elment a kapu előtt. A 37. percben sajnos szabadrúgást ajándékoztunk a vendégeknek, 20 méterről, szemből próbálkozhattak Asztalos szabálytalansága után. A labda mögé Farkas állt, aki a bal felsőbe tekert ballal, Kunságinak esélye sem volt (1-1).

A második játékrészben az igazi helyzetek elmaradtak már, elsősorban a küzdelem dominált, a kapusoknak elvétve sem nagyon akadt dolga. Lehetőségek helyett inkább a lapok jöttek felváltva, egészen a 70. percig nem is nagyon emelkedett a pulzusszám a lelátón, ekkor Kunságinak kellett hárítania egy éles szögből leadott lövést. A 73. percben sajnos nagyot hibáztunk, egy jobbról középre ívelt labdáról Polyák maradt le a hosszún, amit Szerencsi kapásból a hosszú alsóba lőtt ballal (2-1). Az utolsó negyedórára megint csak a küzdelem, az ívelések, illetve a szabálytalanságok maradtak, ami érthető módon a hazaiaknak már tökéletesen megfelelt, az eredmény nem is változott.

Monor SE – KTE HUFBAU 2-1 (1-1)

NBIII. 18. forduló, Monor

Monor: Bozsó – Barthel, Karacs, Tóth F., Szabó – Hunya, Farkas, Tóth Á. – Haragos, Ficsor, Szerencsi.

KTE: Kunsági – Polyák, Vágó, Urbán, Grünvald – Asztalos – Kéri, Popgeorgiev, Károly, Babolek – Tóth.

Gól: Szerencsi (73.), Farkas (38.) ill. Kéri (21.)

Edzői értékelések hamarosan!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók