A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Horváth Krisztofer: Igyekszem meghálálni a bizalmat

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a MOL Fehérvár FC vendége lesz szombaton csapatunk 15:00-os kezdéssel. Jó formában várja a találkozót ifjú támadónk, Horváth Krisztofer, aki utóbbi két meccsén három gólt és egy gólpasszt jegyzett.

– Számodra különleges lehetett a ZTE elleni mérkőzés, hiszen nevelő klubod ellen léptél pályára. Előjöttek az emlékek?

– Természetesen a kötődésem megvan Zalaegerszeghez, sok emlék elő is jött, hiszen ott nőttem fel, ott mutatkoztam be az NB II-ben annak idején. Ugyanakkor én ugyanúgy álltam hozzá, mint az összes többi mérkőzéshez, ennek megfelelően nyerni akartam, ahogy a csapat is.

– Góllal is gólpasszal zártad a találkozót, a jó teljesítményre nem lehetett panasz. Milyennek élted meg a meccset?

– Örülök annak, hogy személy szerint is hozzá tudtam tenni a sikerhez, de az egész csapat nagyon jól működött. Mezőnyfölényben voltunk, domináltunk a meccs döntő részében. Boldog vagyok, hogy gólig és gólpasszig jutottam, de ahogy mindig, úgy most is a csapat sikere volt a legfontosabb.

– Az utóbbi két körben három gólt és egy gólpasszt szereztél, minek köszönhető, hogy ennyire elkaptad a fonalat?

– A bizalomnak elsősorban, hogy Szabó István megadja a lehetőséget arra, hogy bizonyítsak. Érezteti is velem ezt a bizalmat folyamatosan, amit igyekszem mindig meghálálni a pályán.

– Nem akármilyen gólok is voltak a tavaszi találataid között, melyikre vagy a legbüszkébb?

– Nehéz választani, de ha mindenképpen kellene, akkor a debrecenit mondanám, még ha most hirtelen ez nem is került szóba.

– Hogyan haladsz tavaszi céljaid tekintetében, volt-e konkrét szám, amit szerettél volna elérni?

– Nem így határoztam meg a tavaszi céljaimat, konkrét számot nem tűztem ki. Az volt a célom akkor, amikor Kecskemétre igazoltam, hogy minél több lehetőséget kapjak. Ha ezt veszem alapul, akkor már most azt mondhatom, hogy elértem, amit szerettem volna. Megelégedni azonban nem fogok, azért dolgozom továbbra is, hogy még több sikerben legyen részem nekem és a csapatnak is.

– A Fehérvár vendégeként folytatjuk szombaton, milyen mérkőzésre számítasz?

– Amióta új vezetőedzővel szerepel a Fehérvár, azóta láthatóan egyre jobban összeállnak. Ugyanúgy készülünk egyébként alapvetően, mint mindig, figyelmesen kielemezzük őket, meglátjuk, hogy ez végül mire lesz majd elég.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók