A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Horváth Krisztofer lila-fehérben folytatja

Gólerős, sokoldalú és fiatal támadóval erősödött meg klubunk kerete, miután kölcsönbe megszereztük az olasz élvonalban szereplő Torino FC magyar utánpótlás-válogatott játékosát, Horváth Krisztofert, aki ősszel Debrecenben játszott.

A 21 esztendős középpályás a ZTE utánpótlásában pallérozódott Hévízről átigazolva, a 2017/2018-as szezonban be is mutatkozhatott már az akkor még NB II-ben szereplő gárdában. Korán felfigyelt rá az olasz Spal, mely 2019 márciusában lecsapott rá, három mérkőzésen a Serie A-ban is megmutathatta magát. Ezt követően a Torino játékosa lett, ahol kupameccsen szintén pályára léphetett. A Szegednek adták először kölcsön, a tavalyi NB II-es szezonban ihletett formában játszott, 30 mérkőzésen 19 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Nem csoda, hogy a nyári felkészülés során a Torino meccsein is újra játszhatott, két gólt is szerzett, betalált az Európa Liga győztes Frankfurtnak is. A bajnokságot végül Debrecenben kezdte már, ahol 7 bajnoki és 2 kupameccs jutott neki, utóbbi sorozatban egyszer talált be. A tavaszi szezont – szintén kölcsönben – már Kecskeméten tölti viszont az utánpótlás-válogatott játékos, miután klubunk sikeres tárgyalásokat zárt le az olasz klubbal. Horváth Krisztofer már a törökországi edzőtáborba is elutazott csapatunkkal, a Teplice ellen gólt is szerzett.

– Riválisként eddig nem sok sikerélményem volt a KTE ellen, viszont nagyon jó érzésekkel és örömmel jöttem Kecskemétre. Nagyon várom a közös munkát, jó előérzetem is van ezzel kapcsolatban. A célom az, hogy gólokkal és gólpasszokkal segítsek, reményem szerint a csapat ezáltal minél előrébb is tud majd végezni a tabellán. A Kecskemét játékrendszere fekszik nekem, csatárként és akár ék mögötti pozícióban is szívesen futballozom, izgatottan várom a közös munkát – mondta Horváth Krisztofer.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók