A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Horváth Krisztofert választották az ősz játékosának

Véget ért idei utolsó közös szavazásunk a Lila Köd bloggal, mely során ezúttal az ősz legjobbjait kerestük drukkereink véleménye alapján. A lila-fehér szimpatizánsok Horváth Krisztofert választották meg az őszi szezon legjobb játékosának, aki a szavazatok közel felét gyűjtötte be.

Horváth Krisztofer kitűnő őszön van túl, hiszen gyakorlatilag ott folytatta, ahol a tavasz végén abbahagyta. Támadónk a bajnokságban 17 mérkőzésen 6 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, míg a MOL Magyar Kupában is hozzátett 1 gólt és 2 gólpasszt az eddigi meneteléshez. Az ősz már csak azért is emlékezetes lehet számára, mert bemutatkozott a magyar válogatottban, Marco Rossi már kétszer is bizalmat szavazott neki. Szurkolóink véleménye ezzel kijelenthető, hogy összhangban van a szakírókkal is, hiszen az M4 Sport és a Nemzeti Sport is az ősz álomcsapatába tette 21 éves játékosunkat, aki az országos sportnapilapnál a legjobb osztályzatot kapta a szélső támadók közül. Horváth Krisztofer még januárban csatlakozott klubunkhoz a Torino kölcsönjátékosaként, azóta 34 tétmérkőzésen 13 gólnál és 8 gólnál jár.  

Szurkolóink az ősz legjobbnak vélt tizenegyét is összeállíthatták posztonként, illetve a legszebb gólt és gólpasszt is kiválaszthatták. Az ősz gólja nem meglepő módon Szuhodovszki Soma Újpest elleni bombája lett, míg gólpasszok közül Szűcs Kornél Ferencváros elleni szólója kapta a legtöbb szavazatot. Az ősz meccse a szavazatok majdnem felét begyűjtve a Riga elleni hazai Ekl-győzelem lett.

További érdekességek a Lila Ködön!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók