A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Indul a harmadik kör, a Vasast fogadjuk

Vasárnap 14:05-kor a Vasas FC-t fogadja a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban. A két együttes harmadik alkalommal találkozik majd a szezonban, és eddig rendre szoros meccseket vívtak.

A két csapatban közös, hogy mindketten nyáron jutottak fel az élvonalba, így az újoncok csatája is lesz ez a mostani összecsapás. A Vasas számára nehezebben alakul ez a szezon, hiszen az angyalföldiek a 12. helyen állnak a tabellán, vagyis a kiesés ellen küzdenek nagy erőkkel. A harmadik körhöz érve már ezek a csapatok a legveszélyesebbek, így mindenképpen a maximumot kell nyújtania a KTE-nek, ha folytatni akarja kitűnő hazai szereplését. A Vasas ugyan utóbbi hat meccsén nyeretlen, de rendre szoros találkozókat vív, pontot csentek el a Ferencváros és a Puskás Akadémia otthonából, illetve a Kisvárda sem bírt velük. Legutóbb a Fehérvártól kapott ki 2-1-re Kondás Elemér csapata, mely már Feczesin Róbert, Radó András és Márkvárt Dávid nélkül érkezhet vasárnap, akik kereten kívülre kerültek.

Szabó István és játékosai jó hangulatban készülhettek a harmadik körre, hiszen kisvárdai győzelemnek köszönhetően megerősítette második helyét a tabellán a KTE, emellett már 36 pont áll az együttes neve. A szezon előtti alapcélt szinte már sikerült is elérni, de természetesen ezzel nem ért véget a bajnokság, a hátralévő 11 meccsen is szeretné a lehető legtöbb pontot begyűjteni a gárda. A Széktói Stadion már több mint egy éve bevehetetlen vár, viszont éppen a Vasas volt az utolsó klub, mely tavaly februárban nyerni tudott a katlanban, már csak emiatt is nagyon koncentráltnak kell lennie a lila-fehér játékosoknak. A KTE jó formában várja a találkozót, hiszen már nyolc mérkőzés óta nem kapott ki a bajnokságban, ráadásul a Vasas ellen NB I-es bajnokin még veretlennek számít. Ebben a szezonban a nyitányon 0-0-os döntetlen született Kecskeméten, majd a fővárosban 2-1-re nyert a KTE.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Szeretnénk a lehető legtöbb pontot begyűjteni a hátralévő mérkőzéseken. Ez közhelynek hangzik, de ezt komolyan is gondoljuk. Nagyon sok csapat küzd a kiesés ellen, így rendkívül nehéz és kiegyensúlyozott harmadik körre számítok, ami sok döntetlent hozhat, illetve egészen biztosan nagyon harcos mérkőzések előtt állunk. Kondás Elemér barátom és kollégám nincs könnyű helyzetben, el is mondta, hogy szeretnék a mi jó sorozatunkat megszakítani. Ezen nincs is csodálkoznivaló, természetes, hogy egy NB I-es csapat szeretne ponttal vagy pontokkal gazdagodni, ezzel mi is így vagyunk. Természetesen a hét során végig a Vasasra készültünk, elég sokszor találkoztunk velük az utóbbi időben, így a két csapatnak nincs sok titka egymás előtt. Jöttek különböző hírek a Vasas keretét illetően a hét a folyamán, de mi ezzel nem foglalkozunk, alkalmazott taktika szerint készülünk ellenük. Bízom benne, hogy most is szép számmal jönnek ki szurkolók a mérkőzésre, mert nagyon sokat jelentenek nekünk. A holtpontokon rendre át tudnak segíteni minket, így volt ez legutóbb itthon az Újpest ellen, de múlt héten Kisvárdán is. Most pont abban a fázisban vagyunk, hogyha ezt a Vasas elleni is megteszi a közönség, akkor itthon tudjuk tartani a pontot, pontokat, ami a végelszámolásnál nagyon sokat jelenthet.

Szurkolói információk

A városi oldal felújítási munkálatai befejeződtek, így újra megnyithatjuk szurkolóink előtt. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni. 

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni már. A mérkőzés napján 12:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhelyen érvényes jeggyel és bérlettel akciókat is biztosítanak.

Jegyárak a Vasas ellen (normál kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

„B” lelátó:

Normál: 1.500 forint

Kedvezményes: 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók