A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Iyinbor Patrick sem tudott segíteni Skóciában

A magyar U21-es válogatott péntek este Skóciában játszotta le harmadik Eb-selejtezőjét. A magyar csapat kezdőjében ezúttal is ott volt védőnk, Iyinbor Patrick, segíteni azonban ő sem tudott abban, hogy a hazaiak ne tartsák otthon mindhárom pontot. 

Rémálomba illően indult a meccs magyar szempontból, Gera Zoltán együttese ugyanis mintha az öltözőben maradt volna a kezdés után. Kieron Bowie már a 2. percben bevette Hegyi kapuját, majd a 7. percben duplázott, így máris 2–0 állt az eredményjelzőn. A folytatásban sem javult fel a magyar játék, Ben Doak a 32. percben betalált, amire a félidő végén Kocsis szöglete után Kovács Barnabás válaszolt. A második félidőben ugyan emberhátrányba kerültek a skótok, illetve eljutott a magyar csapat egy lesgólig is, de az eredmény már nem változott a folytatásban, Skócia biztosan és megérdemelten nyert végül 3-1-re. 

Két győzelem után első vereségét szenvedte el a magyar csapat, mely kedden 17:45-kor Belgiumot fogadja majd Újpesten a Szusza Ferenc Stadionban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók