A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa

A vasárnapi bajnoki rajtra hangoló KTE HUFBAU kerete új játékossal bővült, Jakab Dávid személyében a támadószekció gyakorlatilag minden pontján bevethető, NBI-es rutinnal rendelkező futballistát igazoltunk.

Dr. Filus Andor és Jakab Dávid

Jakab Dávid az RTK, az Ecser, a Szentmártonkáta, majd a Maglód érintésével járta végig az utánpótlást, innen került 2013-ban Dunaújvárosba. Nagyon gyorsan fontos láncszeme lett az NBI-be feljutó együttesnek, majd az élvonalban már alapembernek számított, 19 meccsen lépett pályára a 2014/2015-ös szezonban. 2016-ban igazolta le az MTK, ahonnan kölcsönbe Zalaegerszegre került, 20 meccsen 6 gólt jegyzett. Az MTK-nál ezt követően újabb egy szezont töltött el, melynek végén NBII-es bajnoki címet nyert. Innen Győrbe igazolt, ahol 16 meccsen 4 gólt jegyzett, legutóbb a Mosonmagyaróvárnál futballozott kölcsönben. Jakab Dávid az NBI-ben 23 meccsen 1 gólt és 4 gólpasszt, az NBII-ben 85 fellépésén 17 gólt és 16 asszisztot jegyez. 

A 27 éves játékos nagyon gyorsan meggyőzte a szakmai stábot, most már szeretne tétmeccseken is bizonyítani:

„Sajnos Győrben volt egy sérülésem, ennek több mint egy éve már, emiatt kicsit megrekedtem. Egyértelműen azzal a céllal érkeztem Kecskemétre, hogy újra felépítsem magam. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, azért jöttem ide, hogy megnyerjük az NBIII-at! Szeretnék minél többet játszani, illetve minél több gólt lőni. Már az első edzésen eldöntöttem gyakorlatilag, hogy én ide szeretnék jönni, a társaság és a stáb is szimpatikus volt." 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók