A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jakab Dávid: Minden meccsre úgy készülünk, hogy az a legfontosabb

Jakab Dávid kifejezetten jó formában futballozik az utóbbi hetekben, hiszen az Újpest ellen gólpasszt jegyzett, majd győztes gólt lőtt a HFC-nek, amit a Majos elleni dupla követett. Játékosunk elmondta, minden mérkőzést a szezon legfontosabb összecsapásaként kezelnek, így lesz ez a Szekszárd ellen is.

„A Majos ellen olyan hozzáállással futballozott mindenki, amilyen minden meccsen alap kell legyen” – tért még ki kicsit a múlt heti, 6-1-es sikerre játékosunk. „Hamar gólt tudtunk szerezni, ami nagyon fontos volt a mérkőzés alakulásának szempontjából, utána sokkal nyugodtabban tudtunk futballozni. Ez akkor is igaz, ha egy kicsit kiengedtünk a második félidőre ötgólos előnyünk birtokában.”

Szekszárdon tavaly nagyon megizzadtunk a pontokért, végül a hajrában sikerült megszereznünk a győztes gólt, ami miatt extra motivált ellenfélre számít játékosunk. Igaz, az éllovas ellen mindenki kettőzött erővel készül.

„A Szekszárd ellen nagyon nehéz meccset játszottunk idegenben, most még motiváltabb ellenfélre számítok. Mindenki úgy lép pályára ellenünk, hogy nyerni akar, ez egyértelmű. Minden mérkőzés nehéz, de azért állunk az első helyen, mert a csapat bizonyítja, hogy bajnokok akarunk lenni! Jó szériában vagyunk, 14 meccses veretlenségi sorozatunk van már a bajnokságban. Minden meccsre úgy készülünk, hogy az a legfontosabb, ez így lesz most is. Biztosan nem lesz könnyű összecsapás, de bízom a csapatban, hogy ismét győzni tudunk!” – mondta Jakab.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók