A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jegy- és bérletinformációk a 2018/2019-es szezonra

Szombaton 17:00-kor a Taksony elleni hazai találkozóval veszi kezdetét a KTE számára az NBIII. közép csoportjának 2018/2019-es szezonja. A rajt előtt összeszedtük azokat a fontos információkat szurkolóink számára, melyek a jegyárakkal kapcsolatosak.

A Kecskeméti TE hazai meccsein ugyanazok a jegyárak lesznek érvényben, melyek a megye I-es bajnokságban megszokottá váltak az utóbbi három esztendőben, klubunk nem változtat ezen a harmadosztályban sem. Ennek megfelelően a felnőtt belépők (hazai és vendég egyaránt) 500 forintba kerülnek majd a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára hosszú ideje ingyenes a belépés, így lesz ez ebben a szezonban is.

A megye I-ben nem adtunk ki bérletet, azonban a harmadosztályban szeretnénk ezzel is kedveskedni legaktívabb drukkereinknek. Az első bajnoki előtt a pénztárakban lehet bérletet vásárolni majd, egységesen 6000 forintért. A bérlet a teljes szezonra (ősz és tavasz is) érvényes, a bajnokik mellett a hazai kupameccsek is beletartoznak. 

A pénztárak egy órával a kezdés előtt (szombaton 16:00-kor) nyitnak majd minden alkalommal, büfét az "A" és "B" lelátón is biztosítunk a szezon során. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók