A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jegy- és bérletinformációk a 2020/2021-es szezonra

Vasárnap 19:00-kor első hazai bajnoki meccsünket a Honvéd II. ellen vívjuk, így a jegy- és bérletárak kapcsán is időszerű volt összeszedni a szükséges információkat. Az elmaradt tavasz miatt bérleteseinket új bérlet megváltása esetén kompenzáljuk, az árak emellett nem változnak.

A jegyek a hazai és vendég drukkerek számára is 500 forintért voltak megválthatóak a korábbi években, ezen továbbra sem változtatunk, a 14 éven aluliak számára szintén ingyenes marad a belépés.

Idén is lehetőség lesz egész szezonra szóló bérletet venni, mely a 19 hazai bajnoki mellett az esetleges Magyar Kupa találkozókat is magában foglalja. Bár több hazai mérkőzésünk lesz, nem emelünk a tavalyi áron, idén is 6000 forintért lehet szezonbérletet vásárolni, így nem keveset spórolni. A bérletet az első két hazai meccs előtt a pénztárakban lehet majd kapni, vasárnap 19:00-kor a Honvédot, majd utána rögtön szerdán 19:00-kor a Paksot fogadjuk a Széktóiban, a pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak. Klubunk emellett kompenzációs lehetőséget biztosít az előző szezonra bérletet váltó drukkerek számára. Mivel a tavaszi szezonban egyetlen hazai meccset sem játszottunk, a tavalyi bérletüket leadó drukkerek féláron, 3000 forintért vásárolhatnak idén éves bérletet, erre is a jegypénztárakban lesz lehetőség. 

A beléptetés rendjében nem lesz változás, a „napos oldal” lezárva marad, továbbra is az A-lelátót nyitjuk meg a hazai mérkőzésekre, ahol mindkét szárnyon biztosított lesz a büfé is a szurkolók számára.

Az alábbi alaprajzot nézve a Csabay Géza körútról megközelíthető pénztáraknál lesznek a belépési pontok.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók