Jegy- és bérletinformációk a Budaörs elleni meccshez

Vasárnap 19 órakor a Budaörs elleni hazai mérkőzéssel indul el csapatunk számára a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es kiírása. Alábbiakban minden fontos jegyinformációt is tudnivalót összeszedtünk drukkereinknek.

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategóriát fogunk megkülönböztetni: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Bérletek

Idén is lehet szezonbérletet vásárolni, melynek teljes ára 14.000 forintba fog kerülni, és magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. A diák és nyugdíjas bérlet ára 9.000 forint. A bérletvételnél, illetve a beléptetés során a kedvezményre jogosító diák vagy nyugdíjas igazolványt is be kell mutatni, 65 év felett a személyigazolvány is megfelel. 

Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy leadják ezzel párhuzamosan a régit.

A bérletek egyelőre gyártás alatt állnak, először a Budaörs elleni mérkőzésen áruljuk majd őket a jegypénztárakban. A bérleteket az erre kijelölt külön pénztárban tudják megvásárolni drukkereink a 2-es kapunál található ablakban, ezt követően természetesen mindkét kapun be lehet majd jönni a bérletekkel. Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával – vasárnap tehát 18 órakor – a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba. 

Az első mérkőzésen arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek korábban, hogy gördülékenyen haladhasson a beléptetés.

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók