A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jegyinformációk a felcsúti mérkőzéshez

Pénteken 20:00-os kezdéssel az OTP Bank Liga 4. fordulójában a nyitómérkőzést játssza csapatunk a tavalyi bronzérmes Puskás Akadémia vendégeként. A találkozó kapcsán összeszedtük minden fontos információt szurkolóinknak a találkozó kapcsán a hazai klub tájékoztatása alapján.

A mérkőzésre elővételben már meg lehet vásárolni a belépőket a jegymester.hu oldalon, a hazai mérkőzések kapcsán már megismert felületen. Az online jegyvásárlás itt érhető el a vendégszektor kiválasztásával. Érdemes élni az online jegyvásárlással, így ugyanis olcsóbb a belépő, mint a helyszínen.

Sem online, sem a helyszínen nem kell klubkártyát bemutatni, illetve személyes adatokat megadni, de a kedvezményes jegyvásárlás esetén arra feljogosító igazolványt (diákigazolvány például), be kell mutatni. A hazai jegyárak és kedvezmények a vendégszektorra is érvényesek.

A vendégszektor a 3I és a 3H jelzést viseli, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a kecskeméti drukkereket. A szektorhoz a 3-as bejáratnál tudnak becsekkolni a jegyekkel a drukkerek. Pénztárnyitás 18:00-kor, két órával a kezdés előtt lesz.

A vendég drukkerek a murvás úton tudnak parkolni, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról autóikkal.

A Pancho Aréna jegyárai:

Online jegyvásárlás ITT!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók