A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jegyinformációk a Vasas elleni meccshez

Idegenben folytatja szerepelését a Merkantil Bank Ligában csapatunk, vasárnap 19 órakor a Vasas FC vendégei leszünk. Szurkolóink számára összeszedtünk minden fontos információt a hazaiak tájékoztatása alapján.

Az Illovszky Rudolf Stadionban a helyszíni jegyértékesítés két órával a kezdés előtt – jelen esetben 17 órakor – kezdődik meg, de a hazai és a vendég drukkerek számára is csak másfél órával a kezdés előtt nyitják meg a stadiont. A D1-D2-D3-D4 szektorok vannak kijelölve a vendég drukkerek számára, melyek a Fáy utca felől megközelíthetőek.

Lehetőség van online elővételes jegyvásárlásra a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, mellyel spórolhatnak is drukkereink. A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1500Ft

Diák/nyugdíjas: 1500Ft

Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1000Ft

Diák/nyugdíjas: 1000Ft

Gyermek (6 év alatt): ingyenes

A rendező klub minden esetben arra kéri a szurkolókat, hogy a minél gyorsabb beléptetés érdekében, részesítsék előnyben az elővételes jegyvásárlást.

Ahogy minden sporteseményre, úgy természetesen a vasárnapi mérkőzésre is kötelező jelen járványügyi szabályok szerint a védettségi igazolvány/applikáció megléte, más dokumentumot a biztonsági szolgálat nem fogad el az Illovszky Rudolf Stadionban sem.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók