A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jelen helyzetben nincs könnyű ellenfél

Vasárnap 16:00-kor Csepelen lép pályára a KTE HUFBAU, ahol a Honvéd II. lesz az ellenfelünk. A találkozó előtt a két vezetőedző várakozásaira is kíváncsiak voltunk.

Pisont István (Budapest Honvéd-MFA II.):

„Nem egy könnyű hét után vagyunk, hiszen a Monor elleni vereség azért bennünk maradt. Nem azt kaptuk a múlt héttől, amit vártunk, de szerdától kezdve egészen jól tudtunk már dolgozni, mindenki bevethető. Meghatározó számunkra, hogy kik játszanak vissza, erre a visszajelzésre még én is várok. Két olyan csapat fog találkozni, mely többet várt a kezdéstől. Ugyanannyi pontot szereztünk, ugyanazok ellen a klubok ellen gyűjtöttük be pontjainkat is. Eredményesség szempontjából többet vártam, a játékot illetően már lépegetünk előre. Mindkét csapat most akart kijönni ebből a gödörből, így egy nagyon jó meccsre számítok. Várom a további fejlődést a csapattól, és természetesen nyerni szeretnénk.”

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Alaposan kielemeztük az utolsó meccsünket, most is csak azt tudom mondani, hogy mindenki hibázhat, de ezen a szinten ekkorákat már nem lehet. Manapság nagyon fontosak a pontrúgások, ebben óriási a hiányérzetem, gyakorlatilag egy normális szögletet nem tudtunk eddig lőni. Ugyanakkor ellenünk már volt három büntető, illetve veszélyes pontrúgások után már gólt is kaptunk. Alaposan átbeszéltük a helyzetet, úgy gondolom, hogy ezeket a dolgokat a játékosok megértették, az volt a fontos ezen a héten, hogy az önbizalom visszatérjen. Továbbra is tartom, jó játékosokból áll a keret, csapatként azonban még nem vagyunk elég jók. Most egy olyan ellenféllel találkozunk, mely talán a legjobb utánpótlással bíró egyesület, nagyon ügyes játékosok alkotják. A mi helyzetünkben most nincs könnyű meccs, ez sem lesz az, de egyszerűen muszáj elindulni felfelé. Az edzéseken alázatosan dolgoztak a játékosok, a videózás során megértették azokat a dolgokat, amikről beszéltünk, így szeretnénk három ponttal hazatérni. Patvaros Zsolt megszerzésének nagyon örülünk, vezérszerepet szánok neki, így logikus lépés volt az is, hogy hétvégén már ő viselje a csapatkapitányi karszalagot.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók