A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jelentés sérültjeink állapotáról

Az Újpest elleni győztes bajnoki vezéráldozatokat is követelt csapatunktól, Varga Bence és Mihajlo Meszhi is kórházi ellátásra szorult a találkozó után. Esetükben a felépülés gyorsabb lesz, mint Katona Máténál, akit meg kellett műteni.

Katona Máté utoljára Tiszakécskén lépett pályára kupameccsen, de már a félidőben le kellett cserélni. Sérülése olyan súlyosnak bizonyult, ami műtéti beavatkozást indokolt. Máté anyaegyesülete, a Ferencvárosi TC segítségével és szervezésében már túl is esett az operáción, illetve megkezdte a rehabilitációt. A körülményekhez képest jól van, bízunk benne, hogy mihamarabb visszatérhet közénk.

Az Újpest elleni találkozón is történt két kontakt sérülés, Varga Bence a büntető hárítása közben, míg Mihajlo Meszhi egy fejpárbaj során szenvedett sérülést. Kapusunk traumatológusi, radiológiai és a KTE egészségügyi stáb véleménye alapján rövid pihenő után már a héten visszatérhet az edzésmunkába. Mihajlo Meszhit sem kell műteni, ugyanakkor hosszabb kihagyás vár rá, mielőtt újra teljes értékű munkát végezhet, ezt a folyamatos kontroll vizsgálatok eredményei határozhatják meg.

Klubunk ezúton is köszöni a helyszínen dolgozó egészségügyi stáb gyors beavatkozását, valamint az Újpest FC közösségének sérültjeink iránti érdeklődését és jókívánságait.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók