A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó erőkből álló DVTK-hoz látogatunk

Szombaton 16:45-kor a DVTK vendége lesz csapatunk az OTP Bank Liga 5. fordulójában. Mindkét együttes egy győzelem után várhatja a találkozót.

A Diósgyőr a Paks elleni döntetlennel kezdte az idényt, majd a Fehérvártól és a Ferencvárostól kikapott a miskolci gárda. Idénybeli első győzelmét Debrecenben ünnepelhette aktuális ellenfelünk, mely 1-0-ra győzte le a Lokit. Vendég oldalon szinte hasonló a mérleg, a Ferencvárostól Szabó István csapata is kikapott, ám a Fehérvár és a Debrecen ellen döntetlent ért el, míg az ETO ellen hazai pályán megszületett az új szezon első sikere legutóbb, így mindkét csapat önbizalommal készülhet a szombati meccsre.  

A múltban a hazai pálya előnyét mindkét csapat kihasználta, csupán egy vendég diadal született eddig, 2011 nyarán mi tudtunk pontokat elhozni Miskolcról 2-1-es győzelmünkkel. Az előző idényben kiegyenlített volt a mérleg, egy-egy hazai győzelem mellett egy miskolci döntetlen született.

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – Mindkét csapat az előző fordulóban szerezte meg első győzelmét, mi hazai pályán, a Diósgyőr Debrecenben. Nagyon örültünk, hogy egy nehéz meccs végén szurkolóinkkal tudtunk ünnepelni. Aktuális ellenfelünk sikere hatalmas fegyvertény, mert Debrecenből még pontot is nagyon nehéz elhozni, pláne hármat. Pár éve elkezdődött egy folyamat Miskolcon, ami továbbra is zajlik, jó játékosok alkotják a DVTK keretét minden csapatrészben. Nagy újdonságot nem mondok ezzel, de rendkívül nehéz mérkőzésre van kilátás. Hazai pályán biztosan nyerni szeretnének, de mi is úgy készülünk, hogy meglepetést okozzunk. Véleményem szerint jelenleg nincs nagy különbség a két csapat között, ezért az aktuális forma, az akarat, a hozzáállás döntő lehet.

Szurkolói információk

A mérkőzésre a normál jegyárak lesznek érvényesek. A vendégszektorba elővételben és a helyszínen lehet belépőt vásárolni az alábbiak szerint.

Elővétel: 1600 forint (felnőtt), 1000 forint (diák), 500 forint (gyermek, 6-18 éves)

Helyszínen: 2400 forint (felnőtt), 1700 forint (diák), 500 forint (gyermek, 6-18 éves)

A 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A diákjegy 18 év felett, diákigazolvány bemutatásával érvényes. A belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményes belépővel érkezők jogosultságát ellenőrizhetik.

A belépőket folyamatosan árulja elővételben a diósgyőri klub, célszerű ezeket már előre beszereznie annak, aki a helyszínen kívánja megtekinteni a találkozót. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A vendégek helyét a T és U szektorok jelölik.  

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítót az info@jegymester.hu címen.

Online elővételes jegyvásárlás ITT!

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Kapunyitás: 15:45

A Miskolci Rendőrkapitányság és a rendező klub emellett az alábbi információkat küldte meg klubunknak a beléptetés kapcsán:

"Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

Kérjük, hogy az autópályán érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtója - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók