A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó iramú döntetlen a Rukh ellen

A nyári felkészülés második edzőmeccsén az ukrán Rukh Lviv volt az ellenfelünk Szlovéniában. Fordulatos, 2x60 perces találkozón végül nem bírtak egymással a csapatok.

Varga, Lukács, Derekas, Helmich, Zeke, Molnár és Banó-Szabó sem lépett pályára kisebb problémák miatt, ennek ellenére 2x60 perces találkozót játszottunk a terveknek megfelelően. Jól kezdtünk, több lövésünket is blokkolta az ukrán védelem, majd az 5. percben a Rukh is próbálkozott egy távoli kísérlettel már. Az első húsz perc inkább mezőnyharcot hozott, a 24. percben Zsótér szabadrúgása járt legközelebb a gólhoz, centikkel tekert a bal felső mellé. A 29. percben szép akciót vezettünk, Májer lövése azonban kijött a kapusról, a kipattanót pedig fölé bombázta Szűcs. Májer három perccel később újra lőtt, ezúttal sem tudott túljárni a kapus eszén. A 40. percben egy helyezkedési hibát követően ziccerbe került a Rukh, amit gólra is váltottak az ukránok (1-0). Gyorsan jött viszont az egyenlítés, öt minutummal később Májer és Kovács játszott össze, utóbbi beadását Pálinkás pörgette a léc alá (1-1). Kovács ezután két fejessel is jelentkezett, de nem ért célt, közvetlenül a szünet előtt azonban kitűnően tekert a hosszúra egy szögletet, amit Katona fejelt a rövidbe (1-2).

A második félidőre kicserélődtek a csapatok, folyamatosan jöttek a cserék is mindkét oldalon, de az iram nem változott. A kapuk előtt talán kevesebb veszély alakult ki elsősorban, de a 88. percben Kovács Kolos, majd két perccel később Pálinkás is gólt szerezhetett volna aztán. A hajrában több lövéssel is kísérleteztek az ukrán játékosok, ám végül egy lesgyanús indítás után találtak be, támadójuk jól vette át a labdát, majd elpöccintette azt Pálfi mellett a 110. percben (2-2). A hajrában még volt egy sanszunk a győzelemre, Meszhi próbálta ballal kapura húzni a labdát, de fölé lőtt, így maradt a döntetlent.

Rukh Lviv – Kecskeméti TE 2-2 (1-2)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Kersák – Szűcs K., Szabó A., Belényesi, Katona, Kotula – Zsótér, Vágó, Kovács B. - Májer, Pálinkás.

Csere: Pálfi, Polyák, Papp M., Leoni, Nagy K., Nikitscher, Kovács K., Vattay, Meszhi

Gólszerzőink: Pálinkás, Katona

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók