A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó kezdés után, megint a pontrúgásokkal végeztük ki magunkat

A KTE HUFBAU a bajnokság 12. fordulójában a még veretlen Szentlőrincet fogadta. Bár az első negyedórában közel jártunk a vezetés megszerzéséhez, egy pontrúgás után megint hátrányba kerültünk, ami után a vendégek már higgadt játékkal növelték előnyüket.

A mérkőzés jól kezdődött számunkra, hiszen 7 perc elteltével Asztalos kitűnő fejesével könnyen vezetést szerezhettünk volna, ám Hajagos hatalmas bravúrral kitolta a jobb felsőből a labdát. A kecskeméti dominancia megmaradt, egy perccel később Grünvald lőtt kapásból Kéri beadása után, de centikkel a kapu mellé. Szűk negyedóra elteltével rendezte a sorokat a Szentlőrinc, előbb egy bedobás után Harsányi még mellé lőtt 16-ról, de a 14. percben egy szöglet után lecsorgó labdát Juhász már a kapuba passzolt közelről (0-1). A gól ellenére megvoltak a lehetőségeink ezt követően is, Hegedűs lövése egy védőről vágódott fölé, majd Kéri bedobásaival szegeztük kapuja elé a vendég együttest. A 31. percben mintaszerű ellentámadást vezetett a Szentlőrinc, melynek végén Mészáros már csak szabálytalanul tudta megállítani az ellenfél támadóját. A büntetőt Juhász vállalta el, nem is hibázott (0-2). Érezhetően megfogott minket a második gól, inkább mezőnyben zajlott a játék, amit a Szentlőrinc jól kontrollált, egy-egy átlövéssel a kapunkig is felértek. A 42. percben megint Hajagos kapus tette hozzá a maga bravúrját a meccshez, Szabó szabadrúgását tolta a pipából a lécre.

A második félidőre olyan rosszul jöttünk ki, amennyire csak lehet, egy oldalszabadrúgás után Havas teljesen üresen érkezett középen, és valahogy a hálóba is gyötörte a labdát (0-3). Ezzel gyakorlatilag eldőlt a meccs, a helyzetek nem igazán akartak jönni, ráadásul veszélyes kontrákat vezetett a Szentlőrinc, Mészárosnak több dolga is akadt. A 69. percben Grünvald átlövése szállt fölé, majd a 74. percben Juhász ziccerét védte Mészáros. A végeredmény a 81. percben alakult ki, Hleba állt oda egy szabadrúgás mögé, majd hatalmas gólt ragasztott a bal felsőbe (0-4).

KTE HUFBAU – Szentlőrinc SE 0-4 (0-2)

NBIII. közép csoport, 12. forduló

KTE: Mészáros – Urbán, Nánási, Asztalos – Kéri, Szabó D. (Erdei 62.), Patvaros, Hirman, Grünvald – Hegedűs (Karacs 81.), Babolek (Peres 70.).

SZSE: Hajagos – Czuczi, Keresztes, Havas, Popadic – Németh (Horváth 67.), Kondor (Forró 81.), Hleba – Juhász, Tóth (Pergel 72.), Harsányi.

Gól: Juhász (14., 31. – a második büntetőből), Havas (47.), Hleba (81.)

Edzői értékelések hamarosan. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók