A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jobban sáfárkodott a helyzeteivel a Kerület

Szombaton utolsó edzőmeccsét játszotta a KTE HUFBAU, csapatunk a III. Kerület vendégeként zárta a munkát. A jó iramú mérkőzésen a helyzetkihasználás bizonyult döntőnek, ebben most vendéglátónk volt jobb.

Gombos Zsolt együttese nagy elánnal kezdte a találkozót, az első percekben előbb Asztalos, majd Tóth próbálkozott átlövéssel, ezek viszont nem találtak kaput. A 9. percben máris előnybe kerültünk, egy formás akció végén többször is kapura lövéssel próbálkoztunk, végül több blokk után Puskás elé került a labda, aki jobbal a jobb alsóba lőtt (0-1). A folytatásban is mi bizonyultunk veszélyesebbnek, Tóth és Asztalos lövései azonban még nem okoztak nagyobb veszélyt, a 35. percben viszont Constantinescu zicceréből könnyen gól születhetett volna, 15 méterről azonban fölé lőtt. A félidő végén még Asztalos megpattanó lökete kerülte el kevéssel a kaput, illetve Remili szöglete után egy hazai fejes is okozott némi veszélyt Lékai kapujánál.

A második félidőt ugyanott kezdtük, ahol az elsőt abbahagytuk, igen nagy tempót diktáltunk, amivel többször is sikerült megbontanunk a hazai védelmet. A 48. percben Puskás húzott el a jobb oldalon, visszatett labdáját aztán Constantinescu vágta fölé, majd nem sokkal ezután Grünvald beadását csúsztatta fölé Asztalos. A legközelebb az 56. percben jártunk a gólhoz, amikor Ludasi szabadrúgását a kapufára tolta a hazai hálóőr. Az utolsó harminc percre cseréi után a Kerület is feléledt, ezt először egy sistergős Remili bomba jelezte, amit Lékai még kitolt. A 60. percben már ő is tehetetlen volt, egy szöglet után ugyanis pont Nagy elé csorgott le a labda, aki közelről nem is hibázott (1-1). A hazaiak végül a győzelmet is kiharcolták, a 82. percben Czvitkovics megpattanó szabadrúgása is a hálóban kötött ki, amivel kialakult a 2-1-es végeredmény.

III. Kerületi TVE – KTE HUFBAU 2-1 (0-1)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Lékai – Gál, Koszó, Szalai G. – Puskás G., Asztalos, Ludasi, Grünvald – Tóth, Constantinescu, Lukács.

Csere: Kotroczó, Kuchta.

Gól: Nagy (60.), Czvitkovics (82.) ill. Puskás G. (9.)

Gombos Zsolt: Az első félidőben teljesen rendben voltunk, mi domináltunk, mi birtokoltuk többet a labdát, helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést. A második félidő kiegyenlített lett, de ekkor is megvoltak a helyzeteink, újabb gólt azonban nem sikerült szereznünk. Az utolsó harminc perc nem igazán tetszett, kicsit fáradtabban is mozogtunk már ekkor, ami annak is köszönhető, hogy addig végig fent védekeztünk. Ezzel együtt az szomorú, hogy két pontrúgás gólt kaptunk, sajnos van ilyen, de a jövő hét lesz majd igazán fontos számunkra.

A KTE HUFBAU február 28-án (vasárnap) kezdi a tavaszi szezont, a Paks II. vendégei leszünk 11:00-kor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók