A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jobbhátvédet igazoltunk

Újabb játékossal bővül a KTE kerete, Tamaskó Ádám személyében komoly másodosztályú tapasztalattal rendelkező jobbhátvéddel erősítettünk.

Tamaskó Ádám és dr. Filus Andor ügyvezető-helyettes

Tamaskó Ádám Bács megyében, azon belül is Kecelen kezdett el futballozni, majd Kiskunmajsán keresztül került a Budapest Honvéd akadémiájára, ahol öt esztendőt töltött el. 2015-ben Dunaújvárosba igazolt, ahol az NBII-ben is bemutatkozhatott, 19 meccsen kapott bizalmat első felnőtt szezonjában. A 2016/2017-es idényt Siófokon töltötte, ahol összesen 30 meccsen lépett pályára a másodosztályban, majd a Szeged-Grosics érintésével 2018-ban Makóra igazolt. Az NBIII-ban 29 meccsen 2 gól fűződött a nevéhez.

Új jobbhátvédünknek nem ismeretlen természetesen a KTE:

„Kiskunhalason születtem, Kecelen nőttem fel, így Bács megyeiként természetesen követtem a KTE szereplését már akkor is, amikor a csapat az NBI-ben szerepelt. Most is nagyon tetszik az az irány, amit a klubnál megfogalmaztak, megvannak a komoly célok, amik reálisak lehetnek. Örülök annak, hogy a KTE játékosa lehetek, bízom benne, hogy segíteni tudok teljesítményemmel. Szerencsére egy jó közegbe csöppentem, tetszenek a körülmények is.”

Tamaskó Ádám statisztikái:

NBII: 56 meccs/0 gól

NBIII: 29 meccs/2 gól

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók