A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Július 11-én indul a bérletértékesítés

A 2023/2024-es szezonban három sorozatban is érdekelt lesz csapatunk, a bajnokság mellett a kupában és az Európa-konferencialigában is megmutathatják magukat játékosaink. Az előző bajnokság végén rendre telt ház előtt léphettünk pályára, így érdemes bérletet váltania annak, aki nem akar lemaradni.

A bérletek idén is az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa találkozókra lesznek érvényesek, ugyanakkor a hazai Európa-konferencialiga mérkőzésre bérleteseink elővásárlási joggal rendelkeznek majd. A garantált hely mellett anyagilag is megéri az egész idényre szóló bérletet megvenni, hiszen nagyjából 30 százalékot spórolnak meg így drukkereink a teljes jegyárból. 

Változás a 2023/2024-es szezonban, hogy nem lesznek kiemelt jegyárú mérkőzések, így minden találkozóra ugyanolyan áron lehet majd belépőhöz jutni. A 6 éven aluliak számára továbbra is ingyenes a belépés az NB I-es és Magyar Kupa mérkőzésekre, regisztrációs jegy megváltásával.

A bérletértékesítés július 11-én veszi kezdetét, első körben személyesen, ezekben az időpontokban a bérletet váltó drukkerek – csak és kizárólag ők – már EKL-jegyet is tudnak majd vásárolni, mielőtt elindulna az online jegyértékesítés a nemzetközi kupameccsre. Azoknak a drukkereknek, akik már az előző szezonban is bérlettel rendelkeztek, lehetőségük lesz ugyanarra a helyre megvásárolni új kártyájukat.

A bérleteket és a jegyeket személyesen és online is meg lehet majd vásárolni, továbbra is a jegymester.hu lesz ennek helye. Az online vásárolt bérleteket plasztikkártyára is be lehet cserélni személyesen. A pontos árusítási információkkal és további részletekkel folyamatosan jelentkezünk majd honlapunkon.

A 2023/2024-es szezon jegy- és bérletárai (OTP Bank Liga, MOL Magyar Kupa):

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Európa-konferencialiga

Az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében biztosan a Széktói Stadionban lépünk pályára, ellenfelünk az FC Riga–Vikíngur Reykjavik párharc győztese lesz. A mérkőzést július 27-én rendezik, ez lesz a szezon első tétmérkőzése. A nemzetközi kupameccsre a bérletek nem lesznek érvényesek, ugyanakkor bérleteseinknek elővásárlási jogot biztosítunk. A nemzetközi kupameccsen lelátótól függetlenül egységesek lesznek a normál (4.000 forint) és kedvezményes (3.000 forint) belépők árai, gyermekjegyet erre a meccsre nem adunk ki.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók