A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Károly Bálint a KTE HUFBAU kötelékében folytatja

Megvan a KTE HUFBAU negyedik téli gazolása is, Károly Bálint személyében támadószellemű játékossal bővültek a szakmai stáb variációs lehetőségei.

Károly Bálint továbbra is lilában futballozhat, ám mostantól Kecskeméten

A 27 esztendős, szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékos Keszthelyről indulva a ZTE és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott, a felnőttek közt a 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a Videoton NBIII-as csapatában. Felcsútra visszatérve 3 alkalommal az NBI-ben is pályára léphetett, majd az NBII-es Békéscsaba játékosa lett, ahol 9 alkalommal kapott lehetőséget. Innen visszatért Zalaegerszegre, majd Sopronon át vezetett az útja az akkor már NBIII-ban szereplő PMFC-hez. Pécsen kirobbanó formában futballozott, első évében 25-ször, míg a másodikban 12-szer volt eredményes az közép csoportban, mindkét idény végén második helyen zárt csapatával. 2018 nyarán visszatért a másodosztályba, az előző szezonban Tiszakécskén 23 meccsen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, ősszel azonban csak 4 tétmérkőzés jutott neki Békéscsabán sérülése miatt.

Friss igazolásunk természetesen nagyon motivált, szeretne gólokkal bizonyítani Kecskeméten:

„A vezetők kerestek meg, hogy csatlakozzak a csapathoz, megtetszettek a hosszú távú elképzelések. Szeretném beverekedni magam a kezdőbe, gólokkal és gólpasszokkal segíteni eredményes szerepléshez a csapatot. Sajnos Békéscsabán volt egy kulcscsonttörésem, emiatt nem jutottam annyi játéklehetőséghez, amennyihez szerettem volna, éppen ezért is éreztem jó döntésnek, hogy váltsak. Több poszton is bevethető vagyok, tudok játszani a széleken, de támadó középpályásként, irányítóként is otthonosan mozgok" - mondta az aláírást követően Károly Bálint. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók