A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Károly Bálint és Tóth Dániel vállaltak részt a legtöbb gólból

Vasárnap véget ért az őszi szezon a KTE HUFBAU számára, csapatunk magabiztos előnnyel vezeti a szünetben a bajnokságot. Az őszi szezon végeztével kicsit a statisztikákban is elmerülünk majd, elsőként a házi góllövőlistával foglalkoztunk.

Károly Bálint és Tóth Dániel gyakran csaphattak egymás tenyerébe

Károly Bálintnak kevés hiányzott ahhoz, hogy az őszi szezon végén a közép csoport góllövőlistáját is vezesse a házi mellett, de az utolsó körben „csak” gólpasszig jutott, míg a taksonyi Simon Attila duplázott, így 12 találatával a második helyen áll jelenleg játékosunk. Elsősorban pontrúgásokból volt ellenállhatatlan ősszel, hiszen öt büntető mellett három szabadrúgást is gólra váltott, emellett négyszer akcióból talált be. Nem mehetünk el gólpasszai mellett sem, hiszen hét gól előkészítése fűződik a nevéhez, szintén főleg pontrúgásokból, ami nagyon komoly fegyvere volt csapatunknak ebben a félévben. Egyel maradt csak el gólokban Károly Bálintól Tóth Dániel, aki 11-szer vette be az ellenfelek kapuját, ugyanakkor nyolc gólt ő is előkészített, amivel a vonatkozó rangsorban így első a házi összevetésben. Ami a kanadai pontokat (gól + gólpassz) illeti, Károly és Tóth is 19 egységnél tart, így holtversenyben a legtöbb gólból vették ki részüket, egészen pontosan 54 találtunkból 38-ban benne voltak valamilyen formában.

A képzeletbeli dobogóra Jakab Dávid és Gál Szabolcs fért még fel a gólvágók versenyében, utóbbitól ez különösen nagy bravúr, hiszen középhátvádként volt ilyen eredményes, emellett szinte minden gólja három pontot ért, többször a hajrában. Fáradhatatlanul robogott a jobb oldalon egész évben Puskás Gábor, aki nagyon hasznosan lép fel a támadásokhoz is, nem csoda, hogy négy gólpasszával harmadik az előkészítők között.

Csapatként sem lehetett panasz a támadójátékunkra, hiszen összesen 15 játékos neve került fel a házi gólvágók közé. 

Házi góllövőlista:

12 gólos: Károly Bálint

11 gólos: Tóth Dániel

6 gólos: Gál Szabolcs, Jakab Dávid

3 gólos: Szalai József, Gábor Lukács József

2 gólos: Ludasi Martin, Vágó Levente, Szalai Gábor, Kis Balázs

1 gólos: Grünvald Attila, Popgeorgiev Pantelisz, Constantinescu Marius, Asztalos Dávid, Puskás Zoltán

Házi gólpasszlista:

8 gólpassz: Tóth Dániel

7 gólpassz: Károly Bálint

4 gólpassz: Puskás Gábor

3 gólpassz: Popgeorgiev Pantelisz

2 gólpassz: Lukács József, Jakab Dávid, Grünvald Attila, Ludasi Martin

1 gólpassz: Szalai József, Vágó Levente, Kis Balázs, Gál Szabolcs, Constantinescu Marius

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók