A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír

Károly Bálint télen lett a KTE HUFBAU játékosa, s noha szinte el sem kezdődött a tavaszi szezon, utolsó tétmeccsünkön éppen ő talált a kapuba még márciusban Iváncsán. Az eredményesen futballozó irányító természetesen már nagyon várja a rajtot.

Károly Bálint a kis Fradi kapuját is bevette a felkészülés során

Sűrű felkészülésen vagytok túl, milyen volt?

Szerintem elérte a célját a nyári munka. Sok színvonalas edzőmeccset tudtunk játszani, többször magasabb osztályban szereplő csapatok ellen, ezek mindenképpen hasznosak voltak. Összességében egy jó felkészülésen vagyunk túl.

Március óta nem játszottatok tétmeccset, hiányzik már?

Ez nem is lehet kérdés, mindenkinek nagyon hiányzik már a tétmeccsek hangulata és varázsa. Sok edzőmeccset játszottunk, de az mégsem olyan, amikor bajnoki ritmusban pörög a szezon. Szerencsére nem kell már sokat várni a rajtra, vasárnap már élesben is bizonyíthatunk.

Azt nyugodtan mondhatjuk, hogy megtaláltad a helyed a csapatban, gólerősen futballoztál a felkészülési időszakokban, márciusban bajnokin is a kapuba találtál Iváncsán. Sikerült beilleszkedni?

Igen, szerintem flottul ment a beilleszkedés, nagyon jól is érzem magam Kecskeméten. Szerencsére jönnek a gólok is. Nagyon bízom benne, hogy ezt a formát át tudom majd menteni a most rajtoló bajnokságra is.

A kis Fradival már játszottatok a felkészülés alatt. Milyennek ismerted meg őket, illetve mire számítasz tőlük vasárnap?

Elég friss még az élmény mindkét csapatnak a másikról. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradinál négy túlkoros is futballozhat, de nem lehet tudni előre, hogy kik léphetnek pályára ellenünk. Nem lesz könnyű így felkészülni belőlük. Egy fiatal és szervezett csapatnak tartom ellenfelünket, de bízom benne, hogy a végén mi örülhetünk majd.

Számít, hogy akármilyen osztályban és csapattal is, de a Fradival játszottok?

Egy Fradi ellen játszani önmagában motiváló, függetlenül attól, hogy melyik csapatukkal találkozunk. A lényeg azonban az, hogy a rajt mindig nagyon fontos, szeretnénk ezt sikerrel venni, illetve három ponttal hazatérni.

A cél egyértelmű: fel kell jutni. Milyen a hangulat az öltözőben, miként várja a rajtot a társaság?

Elvégeztük azt a munkát a felkészülés alatt, amit kellett, ilyenkor már mindenki nagyon várja a rajtot. Mindenki motivált, mindenki bizonyítani akar éles meccsen is. Egyelőre a legfontosabb az, hogy jól rajtoljunk vasárnap!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók