A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Károly Bálint: Végre folytatódik a bajnokság!

Károly Bálint a KTE HUFBAU legeredményesebb játékosa volt az őszi szezonban, emellett a gólpasszok osztogatásából maximálisan kivette a részét, összesen 19 gólban (12 gól + 7 gólpassz) vállalt szerepet. Játékosunk izgatottan várja a rajtot, ráadásul Simon Attila alacsonyabb osztályba igazolásával egy riválisa is kiesett a gólkirályi címért folyó versenyből.

A kérdés inkább költői, hiszen látom rajtatok az edzéseken, de vártátok már a rajtot?

Igen, mindenki nagyon várja, hogy tétmeccsek legyenek végre. Az egész felkészülés során ezért dolgoztunk, most végre folytatódik a bajnokság!

Neked hogyan telt ez a 7 hét?

Úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülés, sok hasznos edzőmeccset tudtunk játszani, mellette keményen edzettünk. A múlt héten volt egy kisebb sérülésem, ami miatt pár napot pihennem kellett, de ezen kívül végig tudtam csinálni a munkát, ami ilyenkor a legfontosabb.

12 góloddal vezeted a házi góllövőlistát, illetve második helyen állsz az összesített versenyben. Az éllovas Simon Attila ősszel már a közép csoportban biztos nem fog gólt szerezni, úgyhogy egy rivális kiesett. Motivál a cím?

Szerencsére eredményes tudtam lenni a felkészülés során, ezt szeretném átvinni a bajnokságra is. Valóban motiváló, hogy harcban lehetek a gólkirályi címért, de ennél számomra sokkal fontosabb, hogy a szezon végén az első helyen végezzünk.

A pontrúgások specialistája vagy, góljaid és gólpasszaid jelentős részét is ilyen játékhelyzetből könyvelhetted el. Van egy-két trükk a tarsolyban tavaszra is?

Nagy hangsúlyt fektettünk a pontrúgásokra ősszel, és ez így lesz a jövőben is, úgyhogy biztosan lesznek új variációk is.

Milyen meccsre számítasz Pakson?

Nehéz meccs lesz, hiszen egy fiatal és lendületes ellenfélről van szó. Az első meccs mindig nehéz, de magabiztosak vagyunk, szeretnénk győzelemmel kezdeni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók