A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Katona Máté újra a csapattal edz

Szinte egy új igazolással felérő erősítéssel bővült csapatunk kerete, hiszen hosszú rehabilitációt követően újra a többiekkel edzhet a középpályán, illetve a védelem jobb oldalán is bevethető játékosunk, Katona Máté. A Ferencvárostól tavaly nyáron kölcsönbe érkező Katona őszi idénye nagyon pechesen alakult, ám már csak előre tekint.

– Nagyon hosszú kihagyáson vagy túl, utoljára szeptemberben léptél pályára. Tekintsünk vissza, hogy mi is történt pontosan, miért kellett ennyi időt kihagynod?

– A közelítő izmom szakadt le a szeméremcsontról, amit vissza is kellett varrni. A műtétre Finnországban került sor, ennek szervezésében a Ferencváros is segített, amit ezúton is köszönök. A műtét után egy hosszú rehabilitációs folyamat várt rám, melyen szerencsére túlvagyok, és most már csak ez a lényeg.

– Hogyan telt számodra ez a nehéz időszak?

– Nagyon nehéz időszak volt, főleg az elején teltek rendkívül lassan a napok, mert nem csinálhattam tulajdonképpen semmit. Lassú folyamat volt tehát a rehabilitáció, de az hatalmas pozitívum volt, hogy a srácok közben folyamatosan hozták az eredményeket. A sok negatívum mellett tehát azért volt okom az örömre.

– Elkezdhetted a közös edzéseket is, milyen volt újra csatlakozni?

– Nagyon vártam már, hogy itt legyek a srácok között, és tudjak segíteni. Rossz volt a lelátóról nézni őket, de természetesen annál örömtelibb, hogy így szerepeltünk. Bízom benne, hogy ezt tovább folytatjuk, velem a sorban.

– Milyen állapotban érzed magad, milyen célokat fogalmaztál meg tavaszra?

– Nem vagyok még olyan állapotban, mint a sérülésem előtt, ez a három hónapos kihagyás még érezhető, de azon dolgozom most már, hogy ez minél hamarabb eltűnjön. Remélem, hogy ez az év már teljesen másként alakul számomra, mint az előző. A legfontosabb, hogy egészséges legyek, elkerüljenek a sérülések, s ha ez megvan, akkor minél többet segítsek a csapatnak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók