A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kedvező jegy- és bérletárak a másodosztályban is

Nagy örömünkre sokan érdeklődnek klubunknál a 2021/2022-es szezon jegy- és bérletárai kapcsán, melyek mostanra véglegessé váltak. Igyekeztünk kedvezményt biztosítani azoknak, akik eddig is kitartóan buzdították a csapatot, emellett olyan árakat meghatározni, melyek illeszkednek a másodosztály többi klubjához is.

A Merkantil Bank Ligában három jegykategóriát fogunk megkülönböztetni: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg az érvényes diákigazolvány, illetve a nyugdíjas igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása.

Idén is lehet szezonbérletet vásárolni, mely 14.000 forintba fog kerülni, ami minimum öt mérkőzés árát spórolja meg, illetve magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy leadják ezzel párhuzamosan a régit.

A bérletek egyelőre gyártás alatt állnak, ennek ütemén múlik, hogy mikor tudjuk elővételben is elkezdeni az árusítást. Ami biztos, hogy a Budaörs elleni szezonnyitón külön bérletpénztárat is nyitunk majd. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók